Heimdall Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Hmm ambitnie z tą 23, ale jak wy zamierzacie się dotarabanić z tymi wszystkimi roślinami w drodze powrotnej? Bo załóżmy, że dokonam zakupu 20 sztuk roślin i jak niby z tym wejść do autobusu i (aby nie było zbyt łatwo ^^) chwycić się czegoś jeżeli mohery obwarują miejsca siedzące? Nie twierdzę, że to nie jest możliwe ale pierwszy raz jadę na tą giełdę i ciekawi mnie jak to wszystko organizujecie Hahah nie znasz naszego potencjału! Żebyś Ty widział czasem jak te rośliny jadą do domu... :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 na 90% bede. w przyszlym tygodniu bede wiedzial czy na pewno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 ehh... szkoda że mnie nie bedzie :/ ale czekam na fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 Będę na 99.9% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 Ja ostatnio nie miałem problemu z przewozem roślin (i to w dwóch autobusach) mimo nieziemskiego ścisku, bo dostałem je poukładane cisano w kartonowym pudełku. Pełen profesionalizm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 bede na 90% Mam nadmiar modliszek jakby to kogos interesowalo ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 A w końcu p. Łukasz mógłby się zmobilizować i koszulki zrobić Wtedy nie trzebaby było się szukać Jeśli tak bardzo Ci na koszulkach zależy to może moja sister zrobić ja bede miała koszulke z roślinką mięsożerną, wię na pewno każdy mnie zauważy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Ja niestety nie przyjadę, zmieniłem plany. Oczywiście czekam na foty! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 Piszcie kto będzie zapraszam na gg mam duzo roslin i modliszki na wymiane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 2 zamówienie zrobione ...... jedziemy po odbiór roślinek ..... to sporo bliżej niż do waraszawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 ja tez bede nadmiar modliszek to i ja mam, ale do karmienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Jak chce ktoś jakiegoś p. weser(dorosły), p. esseriana(1 cm), p. cyclosecta(1-1,5cm), to najwyższy czas na zamówienia Odpowiadam tylko na gg PS. sam również jestem zainteresowany tłustoszami, nawet tymi, które mam, za wyjątkiem w/w Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 UWAGA! wyjezdzamy dzien wczesniej, wiec zamowienia mozna skladac do dzis (czwartek) do 20:00!!!!!! Informacje rozeslemy jeszcze e-mailem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Pytanie do ludzi z Katowic: Czy, o której i gdzie się zabieramy oraz co powinienem zabrać ze sobą? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Wiec tak: napisz do kiler_89 on organizuje o 8:00 - 8:10 zbiórke pod zegarem na dworcu pkp Weź 3-4 zł na wstęp, dwa bilety katowickie na 3 strefy i kase jak coś na giełdzie chcesz kupić ps. Mój komórkowy telefon: 696907946, jakby ktoś miał problem czy coś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi