Nesprim Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 "Piszcie kto będzie " Ja będę na 100% ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Ja, RIV, Anutek, kiler_89, Grzoegorz, Pysie, Romeo, Turim, Rosiczka... i zapewne Nauriqo i Olgierd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Było fajnie ale nie aż tak jak ostatnim razem. Duzo mniej ludzi ale duzo wiecej złodzeji :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Mi tam nikt niczego nie ukradł wiec sie nie wypowiem czy zlodzieje byli ale gielda byla tym razem mniej ciekawa:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Wg mnie była to jedna z gorszych giełd... strasznie mało ludzi, mało towaru i wyboru, poprzednie były lepsze Prosze o fotke z bratem i anukiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Bylem zawiedziony ze nie przywieźli moich plywaczy, ale i tak bylo w miare spoko. Prosze o fotke z bratem i anukiem Proszę Węże: Patyczak Liściec Jakies coś Anutek, ja, heimdall, matek: Stanowisko nepenti: Edytowane 23 Czerwca 2007 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Byłem, zobaczyłem, zamówienie odebrałem ... i więcej nie powim bo to moja pierwsza giełda, więc nie mam "miarki" porównawczej co do porzednich giełd... P.S. No i oczywiście poznałem sporą grupkę forumowiczów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 No oczywiście ja jak zwykle pięknie wyszedłem na fotkach Nie ma porównania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 No oczywiście ja jak zwykle pięknie wyszedłem na fotkach Nie ma porównania Nie ma to jak wrodzona skromność ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 No oczywiście ja jak zwykle pięknie wyszedłem na fotkach Nie ma porównania Szczególnie na tym pierwszym... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Widzę ,że mimo wszystkiego była tam sympatyczna atmosferka. Mozna prosić wiecej fotek bo jestem troche nienasycony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Przykro mi, niestety więcej fotek nie ma...Tylko ja robiłem a wiecej mi sie nie chciało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 a nas nikt nie znalazł ..... a byliśmy tam pona d 2 h Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Heh, nie widzieliscie stanowiska nepenti? A poza tym trzebabylo ogladac fotki z poprzednich gield:P wiedzielibyscie kto jest kto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 a nas nikt nie znalazł ..... a byliśmy tam pona d 2 h My wszyscy kręciliośmy się przy stoisku Nepenti.Trzeba było zapytać Łukasza,czy jesteśmy.Ponieważ my was jeszcze nie znamy,więc w jaki sposób mieliśmy was rozpoznać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi