Tomek_ Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 eh, pomijajac fakt ze pewnie nie mial bym kasy 22-24 mam zjazd :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Mamy pytanie: co to za gielda, co na niej bedzie, po co trzeba sie zapisac, nie mozna jechac na wlasna reke, jaki jest dokladny adres?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Mamy pytanie: co to za gielda, co na niej bedzie, po co trzeba sie zapisac, nie mozna jechac na wlasna reke, jaki jest dokladny adres?? W pierwszym poście był link TUTAJ, zapraszamy oczywiście! Cieżko będzie przebic frekwencję z poprzedniej giełdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Postaram zagościć na giełdzie Ale wszystko zależy ile bilet kosztuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 ok to już wiemy gdzie to będzie a także wiemy kiedy ..... tylko nadal nie wiemy co tam będzie ??? bo tak się skłąda że nie byliśmy w zeszłym roku czy to wystawa ?? targi ?? czy tam będą rośliny owadożerne czy coś innego jeszcze ?? prosimy o więcej info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 A więc: jest to giełda terrarystyczna (pająki, skorpiony, karaczany, terraria, sprzęt do terrariów... etc...) Nepenti jest tam wyjatkiem (choc ostatnio jeszcze ktoś miał roślinki). Jeżeli macie więcej pytań to zapraszam na gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 ok to już wiemy ... pewnie sie przejedziemy zobaczyc co będzie ... może coś dokupimy do naszej kolekcji jak będzie cos ciekawego czy aby coś kupić to trzeba robić zamównienie czy będzie tam wybór ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Wybór napewno będzie Możecie tez złozyc zamowienie. Wtedy roslinki bedą pewne/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 ok przyjedziemy i zobaczymy co jest bo u nas zakupy zawsze tak wygladają .... a jak nic nie będzie co nas zaiteresuje to poprostu zrobimy sobie wycieczkę ... w końcu to tylko 100 km w jedną stronę .... tyle co robię dziennie po mieście :P hihih Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 Można coś zamówić u Nepenti, nie ma wtedy kosztów przesyłki. Ostatnio były jeszcze storczyki, Czesi mieli duży wybór epifitów i miniaturowe storczyki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Mam pytanie głównie do mieszkańców katowic. Autobusami jakiej lini moge dojechać na giełdę na najbliższy przystanek MDK Zgoda? Chciałbym wyjechać z centrum katowic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Zbieramy się do 8:00 na Dworcu PKP, a następnie przemarsz i "Spod Mickiewicza" i tam do busa linii 23 i 8:36 jedziemy ps. Jeszcze dojedziesz busem linii nr 6 z ul. Stawowej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Hmm ambitnie z tą 23, ale jak wy zamierzacie się dotarabanić z tymi wszystkimi roślinami w drodze powrotnej? Bo załóżmy, że dokonam zakupu 20 sztuk roślin i jak niby z tym wejść do autobusu i (aby nie było zbyt łatwo ^^) chwycić się czegoś jeżeli mohery obwarują miejsca siedzące? Nie twierdzę, że to nie jest możliwe ale pierwszy raz jadę na tą giełdę i ciekawi mnie jak to wszystko organizujecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Jak pojedziesz stwórz opakowania mieszczące się w plecaku i bezpieczne (żeby nic roślinkom się nie stało). Ja sam się zastanawiam jak to zrobię na ponad 10 roślin, ale już mam kilka pomysłów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 A w końcu p. Łukasz mógłby się zmobilizować i koszulki zrobić Wtedy nie trzebaby było się szukać ps. Nepenti oczywiście będzie? Mieliście opracować napis a mój, miał go na ploterze wyciąć,i koszulki byłyby.Ja oczywiście też będę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi