PYSIE Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 O to ja zapytam tak: gdzie w promieniu 100 - 150 km od Krakowa znajdują się torfowiska gdzie można by znależć owadożery w naturze i porobić foty ??? Zna ktoś jakies konkretne miejsca ?? Nie chodzi mi o info że rosą na torfowiskach i w Tatrach bo tyle to i ja wiem :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 mmandi gdzie w Dąbrowie Górniczej ja jestem z DG przeszukałem wszystkie lasy w okolicy i nic PS.Jestem nowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 No ładnie, u mnie w okolicy są 2rezerwaty z rosiczkami, jeden już znalazłem gdzie jest, tylko ciągle pada i nie mogę się wybrać na poszukiwania tych roślin :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Ja w okolicy mam 3 miejsca gdzie zanotowano występownie rosiczek. Byłem wszedzie i nigdzie nie ma Zależy mi zeby własnie zobaczyc ich piękno w naturze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi