Skocz do zawartości

Ciekawy filmik

Lukasz_Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

Polskie warunki sa bardziej ekstremalne i takie pakowanie nie wystarcza by uchronic rosliny przed... 1. Poczta polska 2. Przed niskimi temperaturami.. wiec musimy bardziej sie starac. W naszej ksiazce z dvd mamy zamiar przedstawic rowniez sposob pakowania.

Odnośnik do odpowiedzi

o tak Poczta Polska jest nieprzewidywalna, kiedyś widziałam jak wygląda rozładunek paczek :( poza tym w dodatku oszukują, nie tak dawno wysłaliście mi zamówione roślinki, i szły dość długo, kiedy w końcu dotarły Pan stwierdził, że to normalne bo przesyłka została wysłana jako paczka ekonomiczna, co okazało się być nieprawdą bo w nepenti wysyła się tylko priorytetem ...heh...czekam z utęsknieniem na firmę, która stanie się konkurencją dla PP, bo inaczej nigdy nie będą sznować klienta, podobnie jak TP S.A która usiłuje odzyskać swoich byłych klientów...a kiedy ukaże się ta książka??

Odnośnik do odpowiedzi

Tez z utesknieniem czekamy. Ostatnio wyslalismy okolo 200 dzbanecznikow do Anglii droga lotnicza, ekspresem i klient dostal paczke po 16 dniach oznaczona jako paczka zwykla...

Ksiazke planujemy wydac latem lub na poczatku jesieni.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem gdzie tego posta wkleić, a jeżeli już mowa o transporcie to ma pytanko : chcem zamówić u Was roślinke, mieszkam w Ełku woj. Warmińsko-Mazurskie i się zastanawiam jak długo paczuszka by szła jeżeli zamawiałbym przez Pocztę Polską??

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie wszystkie priorytety dochodza w calej Polsce na drugi dzien (tak bylo w tym tygodniu) W najgorszym wypadku wysylka zajmie 48h, ale w tej chwili wstrzymujemy sie z kazda przesylka do miasta, w ktorym temperatura spada ponizej -15C. Chcemy aby rosliny docieraly w 100% zdrowe.

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem :) . Ja też czekam na poprawę pogody, już jestem zdecydowany na nepenthes belli i naprawde nie moge sie doczekać zamowienia...

Jeśli chodzi o temp to zamówie dopiero jak będzie odwilż, sam Pan rozumie - wole nie ryzykować POZDRAWIAM

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.