Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 W sieci pokazal sie ciekawy filmik o mucholowkach i ich masowej produkcji w jednej z firm w USA(jezyk ang.) http://www.flytrapfarm.com/FlyTrapFarms.wmv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyciurrr Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Bardzo fajny i ciekawy film troche zrozumiałem pare dialogów.Najbardziej zainteresowało mnei to jak pakowali te roślinki Czy u was tesh tak pakują??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Filmik kozacki, widać że właściciele znają sie na rzeczy. Dobre pytanko : Nepenti też tak pakuje roślinki ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 też się zgadzam że filmik super i mam to samo pytanko czy wy też tak pakujecie roslinki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 Polskie warunki sa bardziej ekstremalne i takie pakowanie nie wystarcza by uchronic rosliny przed... 1. Poczta polska 2. Przed niskimi temperaturami.. wiec musimy bardziej sie starac. W naszej ksiazce z dvd mamy zamiar przedstawic rowniez sposob pakowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 o tak Poczta Polska jest nieprzewidywalna, kiedyś widziałam jak wygląda rozładunek paczek poza tym w dodatku oszukują, nie tak dawno wysłaliście mi zamówione roślinki, i szły dość długo, kiedy w końcu dotarły Pan stwierdził, że to normalne bo przesyłka została wysłana jako paczka ekonomiczna, co okazało się być nieprawdą bo w nepenti wysyła się tylko priorytetem ...heh...czekam z utęsknieniem na firmę, która stanie się konkurencją dla PP, bo inaczej nigdy nie będą sznować klienta, podobnie jak TP S.A która usiłuje odzyskać swoich byłych klientów...a kiedy ukaże się ta książka?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 Tez z utesknieniem czekamy. Ostatnio wyslalismy okolo 200 dzbanecznikow do Anglii droga lotnicza, ekspresem i klient dostal paczke po 16 dniach oznaczona jako paczka zwykla... Ksiazke planujemy wydac latem lub na poczatku jesieni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Nie wiedziałem gdzie tego posta wkleić, a jeżeli już mowa o transporcie to ma pytanko : chcem zamówić u Was roślinke, mieszkam w Ełku woj. Warmińsko-Mazurskie i się zastanawiam jak długo paczuszka by szła jeżeli zamawiałbym przez Pocztę Polską?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 Obecnie wszystkie priorytety dochodza w calej Polsce na drugi dzien (tak bylo w tym tygodniu) W najgorszym wypadku wysylka zajmie 48h, ale w tej chwili wstrzymujemy sie z kazda przesylka do miasta, w ktorym temperatura spada ponizej -15C. Chcemy aby rosliny docieraly w 100% zdrowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Rozumiem . Ja też czekam na poprawę pogody, już jestem zdecydowany na nepenthes belli i naprawde nie moge sie doczekać zamowienia... Jeśli chodzi o temp to zamówie dopiero jak będzie odwilż, sam Pan rozumie - wole nie ryzykować POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 Jasne, nie ma problemu. Mamy ich jeszcze sporo. Wlasnie zaczely wypuszczac pierwsze nowe dzbanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi