gryzon Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 To nietypowy konkurs, a raczej zagadka... A więc: Co trzymam w terrarium? Podpowiedź: To coś jest w wodzie. Może to być rzecz, roślina, zwierze... praktycznie wszystko. Jest to mój pierwszy konkurs więc nagród nie będzie, ale gdy będe miała więcej roślinek to napewno się pokażą... Konkurs trwa do 3 poprawnych odpowiedzi. Nicki zwyciezców pokaże w temacie i na moim blogu Życzę powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Butelkę po wódce? No skoro może być wszystko... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc3l Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 (edytowane) żółw Edycja: A co do blogu, to nie wiem czy to celowy zabieg, ale KAPTURNICA pisze się przez U otwarte. Edycja: żaba Edytowane 20 Maja 2007 przez marc3l Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 wąż zbożowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Skrzypce A tak na serio rybki albo roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 ja mysle że może chomika lub świnkę morską albo gekona ale na twój wiek to wątpie żebyś miała gekona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkel Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 kraba albo slimaka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Modliszki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 (edytowane) czołg //EDIT ok, to ma byc w wodzie, wiec okret podwodny Edytowane 20 Maja 2007 przez ozii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Ludzie, czytajcie uważne : "Podpowiedź: To coś jest w wodzie." Czy chomiki albo modliszki żyją w wodzie ? Ja stawiam na żółwia PS. A jaka jest nagroda ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 jakis kasanowa pewnie przekopnica :D pływacz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin959 Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 (edytowane) jakim cudem w terarium woda ??? a tak wogule to zdechłe ryby torf Edytowane 21 Maja 2007 przez marcin959 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Ludzie, czytajcie uważne PS. A jaka jest nagroda ?? Sam czytaj uważnie: Jest to mój pierwszy konkurs więc nagród nie będzie Konkurs w stylu co mam w lewej ręce. Może to być rzecz, roślina, zwierze Jeśli odpowiedź jest jedna to nie może to być jednocześnie rzecz, roślina i zwierzę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Może masz czaszke ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 (edytowane) Moze to trzymasz : 1 Leszka do schłodzenia 2 Pusta Doniczke 3 HIGROMETR Edytowane 21 Maja 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi