Skocz do zawartości

Roslinka-fotografie

Rekomendowane odpowiedzi

Tu będe pokazywał i aktualizował fotografie moich roslin, narazie to tylko muchołowka ale fascynują mnie owadozerne i bede starał sie o inne gatunki i powiekszenie hodowli.

be129639c764ce52m.jpg

cc5e31ef4f7d0f70m.jpg

4d0ee3c0dbf7c7d9m.jpg

c82f6ac42bdaaff1m.jpg

Prosze o komentarze ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

b805c7026cbe393em.jpg tak jak widac, roslina obumiera ale w zamian puszcza nowe sliczne liscie z pulapkami

13769b5fb0935b6am.jpg to po prawej to pruba rozsadzenia z liscia(widac usycha :angry: ) bedzie cos z tego jeszcze??

2ce7156d9971a8f8m.jpg

16867681f0ad0fbem.jpg

A o to moja akwa(jeszcze nie wykonczona) nawet fajna gdyby nie ten biały sylikon <_<

913d2f513e4b0899m.jpg

Do komentowania zapraszam :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

A po co Ci akwarium do muchołówki ? Przecież muchołówka nie potrzebuje dużej wilgotności.

Wiem, nie potrzebuje ale chce zrobic urzytek z tego co mam i zeby fajnie wygladało.Na dno rozsypac karmazyt i przysypac torfem, przesadzic mucholowke i rosiczki. Z tego co sie dowiedziałem to moga zyc razem.

Odnośnik do odpowiedzi

nie lepiej np zrobic dziure w torfie i wsadzic tam doniszke ;) mniej problemu z przesadzaniem potem..

i jak by sie kto pytal jak juz to keramzyt

Tez juz myslałem nad kermazytem i zasupaniem torfu.Jak narazie jest wiele pomyslow, mam nadzieje ze wyjdzie ładnie to napewno wstawie fotki :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.