pinki9999 Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Tu będe pokazywał i aktualizował fotografie moich roslin, narazie to tylko muchołowka ale fascynują mnie owadozerne i bede starał sie o inne gatunki i powiekszenie hodowli. Prosze o komentarze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Ładna zdrowa roślinka widać robi śliczne nowe połapeczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinki9999 Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 tak jak widac, roslina obumiera ale w zamian puszcza nowe sliczne liscie z pulapkami to po prawej to pruba rozsadzenia z liscia(widac usycha :angry: ) bedzie cos z tego jeszcze?? A o to moja akwa(jeszcze nie wykonczona) nawet fajna gdyby nie ten biały sylikon Do komentowania zapraszam :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 A po co Ci akwarium do muchołówki ? Przecież muchołówka nie potrzebuje dużej wilgotności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinki9999 Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 A po co Ci akwarium do muchołówki ? Przecież muchołówka nie potrzebuje dużej wilgotności. Wiem, nie potrzebuje ale chce zrobic urzytek z tego co mam i zeby fajnie wygladało.Na dno rozsypac karmazyt i przysypac torfem, przesadzic mucholowke i rosiczki. Z tego co sie dowiedziałem to moga zyc razem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Owszem mogą żyć razem ale muchołowke trzeba zimować, a rosiczki nie. Będziesz musiał je rozdzielać na zimę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulka Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Chyba, że będzie to rosiczka zimolubna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 nie lepiej np zrobic dziure w torfie i wsadzic tam doniszke mniej problemu z przesadzaniem potem.. i jak by sie kto pytal jak juz to keramzyt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinki9999 Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 nie lepiej np zrobic dziure w torfie i wsadzic tam doniszke mniej problemu z przesadzaniem potem.. i jak by sie kto pytal jak juz to keramzyt Tez juz myslałem nad kermazytem i zasupaniem torfu.Jak narazie jest wiele pomyslow, mam nadzieje ze wyjdzie ładnie to napewno wstawie fotki :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi