4rafko4 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 (edytowane) Nareszcie mam mojego pierwszego wymarzonego pajaczka jest nim Ptasznik Kedziezawy L2 oto fotka i jego pokarm<narazie daje polowe robaczka do rozmiaru ciala Edytowane 4 Czerwca 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganoo Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 no fajnie powodzenia w hodowli ja nie mógłbym jednak zajmować się pająkiem. Fajnie popatrzeć, ale w domu nie chciałbym mieć. Wczoraj zakupiłem modlichę L2, jutro mają dojść jeszcze gwinejskie L1, i L7 pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 4rafko4 nakarm go szybciutko, strasznie mały odwłok ma. Łatwo sprawdzić czy pająk je czy nie je, po tym czy rośnie mu odwłok. Ja mam 3 pajączki : Kędziorka L4, geniculate L8 i murinusa L5. Fajna sprawa, tylko trzeba uważać, szczególnie przy agresywniejszych i jadowitszych pająkach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 29 Maja 2007 Autor Share Napisano 29 Maja 2007 (edytowane) Tak wiem nakarmilem go polowa maczniaka jak tylko go dostalem {chyba mu smakuje } Edytowane 29 Maja 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Ja też mam kędziorka L2 z grubym odwłokiem hyh Powodznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Jak dobrze pójdzie, to za 9 miesięcy będzie taki jak mój Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Heim - ile ma DC ? ale spaslak Rafał - nasyp macznikom troche płatków owsianych i maki pojemnik mozesz otworzyc - nie uciekna on ma zeza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 (edytowane) płatków owsianych i maki poco aha i codziennie mu dawac jesc? Edytowane 30 Maja 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 rafko - bo jak ego nie zrobisz to beda mialy bardzo fajny zapach a ty po co jesz ?? za 2 tygodnie kupisz nastepna porcje maczników ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 ale o pajaka mi chodzilo czy codzienni dawac jesc dla takiego malego czy przez dzien jednego dam drugiego nie aha a co z woda jak mu sie daje picku hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 nie musisz codziennie, pisanie ze 2 razy w tygodniu to gruba przesada, bedzie widac czy cos jeszcze zmieści czy nie, jak odwlok jest znacznie wiekszy od karapaxu to nie dawaj , Heim troche przeholował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Tomek: co zrobiłem? jak je, to niech je, nie będę żałował... Rafko: za dużo mączniaków jak na takiego malucha, prędzej zdechną, niż on zje ich 50% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Heim moje sa nieznacznie mniejsze przynajmniej parachybana ale u mnie nie ma skad spasc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 (edytowane) hejka jak zauważyć, że on mi je tego maczniaka, hmm bo wzucilem i za bardzo sie nie intersuje, Czakam ma na odp Edytowane 30 Maja 2007 przez Heimdall Literóweczki i ortografia // Heimdall Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Może nie jest głody, albo dałeś mu trupa Poczekaj, aż się przyzwyczai do nowego lokum, a przedewszystkim poszukaj w internecie opisu hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi