Skocz do zawartości

Moj Pierwszy Pajaczek Kedzierzawy

4rafko4

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie mam mojego pierwszego wymarzonego pajaczka jest nim Ptasznik Kedziezawy L2 oto fotka i jego pokarm<narazie daje polowe robaczka do rozmiaru ciala

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

no fajnie powodzenia w hodowli :)

ja nie mógłbym jednak zajmować się pająkiem. Fajnie popatrzeć, ale w domu nie chciałbym mieć. :)

Wczoraj zakupiłem modlichę L2, jutro mają dojść jeszcze gwinejskie L1, i L7 :)

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

4rafko4 nakarm go szybciutko, strasznie mały odwłok ma. Łatwo sprawdzić czy pająk je czy nie je, po tym czy rośnie mu odwłok. Ja mam 3 pajączki : Kędziorka L4, geniculate L8 i murinusa L5. Fajna sprawa, tylko trzeba uważać, szczególnie przy agresywniejszych i jadowitszych pająkach.

Odnośnik do odpowiedzi

ale o pajaka mi chodzilo czy codzienni dawac jesc dla takiego malego czy przez dzien jednego dam drugiego nie aha a co z woda jak mu sie daje picku hehe

Odnośnik do odpowiedzi

nie musisz codziennie, pisanie ze 2 razy w tygodniu to gruba przesada, bedzie widac czy cos jeszcze zmieści czy nie, jak odwlok jest znacznie wiekszy od karapaxu to nie dawaj , Heim troche przeholował ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek: co zrobiłem? jak je, to niech je, nie będę żałował...

Rafko: za dużo mączniaków jak na takiego malucha, prędzej zdechną, niż on zje ich 50% :)

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)
hejka jak zauważyć, że on mi je tego maczniaka, hmm bo wzucilem i za bardzo sie nie intersuje, Czakam ma na odp Edytowane przez Heimdall
Literóweczki i ortografia // Heimdall
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.