Skocz do zawartości

Moj Pierwszy Pajaczek Kedzierzawy

4rafko4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jest taka zasada, żeby nie karmić pająka (przynajmniej małego) czymś co jest od niego większe :) Jeżeli mączniak jest tak duży jak pajak to możesz pokojnie nakarmić :)

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ale jak jest wiekszy to mozna dac polowe czy raczej nie?

Czy musi byc cos zywego?

Edytowane przez 4rafko4
Literóweczki // Heimdall
Odnośnik do odpowiedzi

Zadawaj te pytania jakoś po ludzku, nie mogę Cię zrozumieć... pytajników używaj.. ?

Raczej przydałoby się coś żywego CHYBA, ale niech ktoś bardziej kompetentny się wypowie :]

Odnośnik do odpowiedzi

tak, mozesz go uciąc w polowie i dac tą część z głowa i on sie bedzie ruszal jeszcze

MĄCZNIK A NIE MĄCZNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mączniak to grzyb :\

Edytowane przez Tomek_
Odnośnik do odpowiedzi

Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje

co jest ?

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje

co jest ?

Eh... moze nie jest głodny? albo trzymasz go w za dużym terrarium? poszukaj w necie informacji na temat hodowli...

Odnośnik do odpowiedzi

Ty go ciągle przenosisz? Mam pytanie jak oceniacie trudność hodowli tego pajączka? Tak sobie ostatnio myslałem nad zakupem. Chyba 4rafko4 nie bedzie zły jak zadam kilka pytan odnośnie hodowli w jego temacie.

Skala trudności? Na pewno jedną z ważniejszych cech, jest siła jadu. Do tego dochodzą takie "parametry" jak wielkość, czy szybkość. Najlepiej rozpatrzeć zakup każdego ptasznika osobno. Mam wielu znojomych w tej dziedzinie, w tym jednego, który np. zaczynał hodowlę od Avicularii Versicolor :) (czego oczywiście nie polecam na start)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość killer88

ja mam 3 kedzierzawe L3 L4 L7 naprawde fajne mile i malo agresywne pajaki

a dla poczatkujacych polecam strone

www.arachnea.org
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.