Tomek_ Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 mączniak a to mącznik kup mu pinki, na takie male pajaczki to najlepsze rozwiazanie Heim jeszcze jest wzucilem w #14 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 31 Maja 2007 Autor Share Napisano 31 Maja 2007 Czyli co mam mu dawac zywego maczniaka ale one sa zbyt duze tak ja owazam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Jest taka zasada, żeby nie karmić pająka (przynajmniej małego) czymś co jest od niego większe Jeżeli mączniak jest tak duży jak pajak to możesz pokojnie nakarmić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 31 Maja 2007 Autor Share Napisano 31 Maja 2007 (edytowane) Ale jak jest wiekszy to mozna dac polowe czy raczej nie? Czy musi byc cos zywego? Edytowane 31 Maja 2007 przez 4rafko4 Literóweczki // Heimdall Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganoo Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Zadawaj te pytania jakoś po ludzku, nie mogę Cię zrozumieć... pytajników używaj.. ? Raczej przydałoby się coś żywego CHYBA, ale niech ktoś bardziej kompetentny się wypowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 (edytowane) tak, mozesz go uciąc w polowie i dac tą część z głowa i on sie bedzie ruszal jeszcze MĄCZNIK A NIE MĄCZNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mączniak to grzyb :\ Edytowane 31 Maja 2007 przez Tomek_ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje co jest ? Edytowane 1 Czerwca 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek102 Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 nie hoduje ptaszników ale z tego co wiem to one maja bardz słaby wzrok i wyszukiwaja pożywienia węchiwemi tak szybko nie złapią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje co jest ? Eh... moze nie jest głodny? albo trzymasz go w za dużym terrarium? poszukaj w necie informacji na temat hodowli... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2007 Moze i nie jest glodny niewiem -trzymam go w pojemniku od kliszy , do mniejszego sie nieda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Ty go ciągle przenosisz? Mam pytanie jak oceniacie trudność hodowli tego pajączka? Tak sobie ostatnio myslałem nad zakupem. Chyba 4rafko4 nie bedzie zły jak zadam kilka pytan odnośnie hodowli w jego temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Ty go ciągle przenosisz? Mam pytanie jak oceniacie trudność hodowli tego pajączka? Tak sobie ostatnio myslałem nad zakupem. Chyba 4rafko4 nie bedzie zły jak zadam kilka pytan odnośnie hodowli w jego temacie. Skala trudności? Na pewno jedną z ważniejszych cech, jest siła jadu. Do tego dochodzą takie "parametry" jak wielkość, czy szybkość. Najlepiej rozpatrzeć zakup każdego ptasznika osobno. Mam wielu znojomych w tej dziedzinie, w tym jednego, który np. zaczynał hodowlę od Avicularii Versicolor (czego oczywiście nie polecam na start) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 No to gratuluje zakupu i powodzenia w hodowli. Moj smithi wylinial wkoncu na L6, a jutro kupuje sobie nadrzewnego P.Irminie L2 z szybkoscia 3 w 4 stopniowej skali. Cos czuje, ze 4rafko4 cos sobie szybko dokupisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 ja mam 3 kedzierzawe L3 L4 L7 naprawde fajne mile i malo agresywne pajaki a dla poczatkujacych polecam strone www.arachnea.org Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja miałem ptasznika - Gromostele Red L8 Samiczke... Zdechła ;( [*] Mama ją Przekarmiła... Tak mi się zdaje... a wyjechałem aby na miesiąc... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi