Skocz do zawartości

Moj Pierwszy Pajaczek Kedzierzawy

4rafko4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jest taka zasada, żeby nie karmić pająka (przynajmniej małego) czymś co jest od niego większe :) Jeżeli mączniak jest tak duży jak pajak to możesz pokojnie nakarmić :)

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ale jak jest wiekszy to mozna dac polowe czy raczej nie?

Czy musi byc cos zywego?

Edytowane przez 4rafko4
Literóweczki // Heimdall
Odnośnik do odpowiedzi

Zadawaj te pytania jakoś po ludzku, nie mogę Cię zrozumieć... pytajników używaj.. ?

Raczej przydałoby się coś żywego CHYBA, ale niech ktoś bardziej kompetentny się wypowie :]

Odnośnik do odpowiedzi

tak, mozesz go uciąc w polowie i dac tą część z głowa i on sie bedzie ruszal jeszcze

MĄCZNIK A NIE MĄCZNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mączniak to grzyb :\

Edytowane przez Tomek_
Odnośnik do odpowiedzi

Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje

co jest ?

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

4rafko4 napisał:
Postanowilem wywalic maczniki i kupic PINKI bo maczniki sa zbyt duze wybralem mala pinke i puscilem ja do niego lecz pajaczek nadal sie nim nie interesuje

co jest ?

Eh... moze nie jest głodny? albo trzymasz go w za dużym terrarium? poszukaj w necie informacji na temat hodowli...

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek1991 napisał:
Ty go ciągle przenosisz? Mam pytanie jak oceniacie trudność hodowli tego pajączka? Tak sobie ostatnio myslałem nad zakupem. Chyba 4rafko4 nie bedzie zły jak zadam kilka pytan odnośnie hodowli w jego temacie.

Skala trudności? Na pewno jedną z ważniejszych cech, jest siła jadu. Do tego dochodzą takie "parametry" jak wielkość, czy szybkość. Najlepiej rozpatrzeć zakup każdego ptasznika osobno. Mam wielu znojomych w tej dziedzinie, w tym jednego, który np. zaczynał hodowlę od Avicularii Versicolor :) (czego oczywiście nie polecam na start)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość killer88

ja mam 3 kedzierzawe L3 L4 L7 naprawde fajne mile i malo agresywne pajaki

a dla poczatkujacych polecam strone

Cytat
www.arachnea.org
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.