Krzysiek1991 Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Wczoraj nie miałem prądu w domu przez burze i sobie zrobiłem fotki mojej kolekcji; Dzbanecznik Muchołóweczka; Zdjęcie kapturnicy z lotu muchy Oceniajcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Ładne, aczkolwiek mało fotek Te czarno-białe tylko mi nie pasują Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2007 Chciałem zrobić klimacik z czasem będe dodawał zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melek Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Bardzo ładne foty, czekam na kolejne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 poprosze więcej czarno-białych, bardzo ładne i troche nietypowe, co nadaje smaczku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2007 Dobrze jak mogę sam siebie ocenić najbardziej mi sie podoba zdjęcie nr 1 bardzo ładne rozświetlone jest w prawym górnym rogu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi