Krzysiek1991 Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Cześć Pewnie każda nasza 1 rosiczka (wiekszości) to była Drosera Capensis. Proponuję więc zorganizować konkurs na "Miss Capensis 2007" Konkurs polega na umieszczeniu w poście swojego Capensisa dozwolone gatunki to; -Drosera capensis -Drosera capensis 'alba' -Drosera capensis 'Baines Kloof' -Drosera capensis 'broad leaf' -Drosera capensis 'all red' -itp. Dnia 5 lipca zostanie utworzona ankieta która wyłoni zwycięzce Nagrody -Roczne wyżywienie twojego capensisa (żarcik ) -10zł do wykorzystania w sklepie napenti.pl (z mojej kieszeni (na nowe gatunki capensisów)) -Uznanie na forum przezemnie Uwaga -kazdy uzytkownik moze dać 1 zdjęcie capensisa -zdjęcie musi pochodzić z własnej hodowli -Na zdjęciu moze być max 5 capensisów -należy podpisać gatunek np. alba,all red itp. -ZABRANIA SIE FOTOGRAFII MAKRO BO NIE KAżDY MOZE SOBIE POZWOLIć NA TAKIE ZDJęCIA. Liczy się klasyka capensisa Powodzenia Edycja; Spotkałem sie z licznymi pytaniami na temat nagród. A mianowicie dnia okoo 27 czerwca jade do nepenti i przekażę Łukaszowi 10zł a on da komuś gratisa tej wartości albo sami kupicie co chcecie Przedłużam konkurs do 5 lipca. Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Drosera capensis alba, jedna z pierwszych moich roślin, ma co najmniej 4 lata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Moja Capensis Alba i jej Zdobycz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartoszek Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Moja Drosera Capensis "Broad leaf" : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 mój capensisek 'alba' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Drosera capensis typical Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek879 Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Drosera Capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Widoczna po lewej stronie kadru trzyletnia Dc. "broad leaf" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 oczywiście to alba. do modów: mam proźbę jeżeli macie czas sprubujcie ulepszyć moje zdjęcie gdyz robionę było z komórki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Za namową Alcio (pozdro) też spróbuje swoich sił. Drosera Capensis "Typical" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Drosera capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atomka Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Duże i piękne Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Atomka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vittorio82 Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Moja kandydatka: http://grono.net/gallery/3230055/0/ Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Vittorio82 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Przepraszam za jakość zdjęcia Drosera Capensis "alba" Edytowane 18 Czerwca 2007 przez olekdom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 (edytowane) A To moja Drosera Capensis słaba jakos bo chwilowo nie mam aparatu ;/ Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Ogrodnik1992 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi