Thamaro Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 (edytowane) W kuli z moją pół roczną muchołówką zauważyłem ze wyrasta malusieńka rosiczka (ok. 5mm) Zdjęcie: Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Thamaro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 To nic nadzwyczajnego lecz gratuluje Często się zdarząją takie niespodzianki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thamaro Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2007 To nic nadzwyczajnego lecz gratuluje Często się zdarząją takie niespodzianki nie wiedzialem, daltego to dla mnie takie fajne bo widze ze dobrze pielęgnuje mucholówke a moze ona byc razem z rosiczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Muchołówkę trzeba zimować... jeśli to jest jakaś tropikalna to trzeba przesadzić. Na razie może zostać, skoro wykiełkowała to jej dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thamaro Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2007 Muchołówkę trzeba zimować... jeśli to jest jakaś tropikalna to trzeba przesadzić. Na razie może zostać, skoro wykiełkowała to jej dobrze dalej zimowac? juz lato, a mam ja dopiero od 6 miesięcy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 nieee, tak wogóle, przed zimą będziesz musiał przesadzić dopiero jak już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUNTER Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 moje gratulacje ja hoduje jakis czas mucholowki i jeszcze takiego szczescia nie mialem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 jak to dalej zimowac ? nie mow ze caly czas ja zimujesz gratuluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pelak Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Kolega miał podobny przypadek. Innemu zamiast "Giant" przysłali prawdopodobnie "Royal Red" Ciekawe czy często zdarzają się takie pomyłki w nepenti? Mi niestety przysłali to co zamawiałem Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 To nie jest żadna pomyłka tylko poprostu jakieś nasionko sie zagubiło może w nepenti może u ciebie w domu je wywiało do innej doniczki bo rosiczka z muchołówki raczej sama nie wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 W kuli z moją pół roczną muchołówką zauważyłem ze wyrasta malusieńka rosiczka Dziękujemy za informację i cieszymy się razem z Tobą. Temat zamykam bo i cóż tu pisać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi