xszymonx Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 dzisiaj sprubowałem rozmnożyć muchołówkę ( odzieliłem 2 liście i wsadziłem je w torf) 1.Po jakim czasie mogę uznać że nic z tego napewno nie urośnie?? 2.Po jakim czasie powinny zacząć kiełkować nowe muchołówki??? Proszę o odp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 1-Jak całkowicie zczernieją. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 2) Po około 2 miesiącach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 ad 1) j.w. powiedziała szamanka ad 2) mi w dobrym świetle ok. 1 miesiąca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 nawet jeśli liśc czernieje, to poczekaj aż "zeschnie" się do końca. U mnie z takiego poczarniałego liścia właśnie odbija nowy red green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXtrim Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Czy trzeba uciąć liść z pułapką, która się już rozwinęła, czy młody liść z nie wykształconą jeszcze pułapką ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Swiezy ale juz rozwinięty liść. Lepiej urwać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi