Kapuch Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 N. truncata (Pasian) N. rafflesiana Dionea muscipula pdobno "all red" N. boschiana N. sanguinea N. sibuyanensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Dzbanki bardzo ładne tylko ta muchołówka trochę tak mało "red" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapuch Napisano 7 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2007 Jak ją kupowałem w zeszłym roku, była w ciężkim stanie, miała 1 liść, który był rzeczywiście czerwony. Po zimowaniu rośnie jak na sterydach tyle, że sie nie wybarwia. Teraz będą upały, może nabierze kolorów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Bardzo podoba mi się truncata :)Trzymaj tak dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Bardzo piękne roślinki Też uwielbiam dzbanki, więc u mnie masz plusa Z Twojej kolekcji najbardziej spodobały mi się n. rafflesiana i n. sanguinea Gratuluję i życzę powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Świetne dzbaneczniki Powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Świetne roślinki Następnym razem zrób np. na parapecie czy na innym tle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapuch Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Dzięki:) następnym razem będzie bardziej profesjonalna sesja I jeszcze 2 kapturnice Sarracenia x "Rehderi" Sarracenia x "Farnhamii" Edytowane 11 Czerwca 2007 przez SETH Proszę o używanie przycisku EDYCJA ! Sklejono z dwóch postów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 muchołówka sie troszke spaliła ale i tak ładne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Ta kapturnica mi nie wygląda na x Farnhamii... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapuch Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Ta kapturnica mi nie wygląda na x Farnhamii... Porównaj sobie z tym. Wygląda tak samo. To jest jeszcze mała roslinka Kilka fotek niestety, z braku laku, robionych komórką pierwszy big dzban x"ventrata" N. rafflesiana N. x "Hookeriana" Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez MariuszG Przycisk EDYCJA ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi