Waleń Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 (edytowane) mój nidiformis wypuszcza czasem pęd kwiatowy który wyrasta na jakieś 5cm i potem zasycha (począwszy od pąków). o co chodzi?? Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Waleń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Moja collonisiae tak miała, potem cała zżółkła i zdechła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2007 moja żyje całkiem dobrze, ale mnie to dziwi, co może być nie tak ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 chyba powodem jest brak swiatla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2007 (edytowane) możliwe (parapet wschodni i doświetlanie zwykłą żarówką energooszczędną 3800k) ale niedługo (wakacje) będę budował terrarium dla moich roślinek więc zadbam o lepsze doświetlanie Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Waleń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 możliwe (parapet wschodni i doświetlanie zwykłą żarówką energooszczędną 3800k) Moje rosiczki mieszkają na wschodnim i bez doświetlania ładnie kwitną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 Moje rosiczki mieszkają na wschodnim i bez doświetlania ładnie kwitną. ale u mnie jest masa drzew przed oknami i wszystko zasłaniają ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi