GrzegorzP.J Napisano 19 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2007 fotki eksperymentalne- nastepne beda juz tylko lepsze i robione bez kaca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Wiem,oc oc chodzi,ale to nie jest forum fotograficzne tylko o roślinach. a moim zdaniem widać je wystarczająco wyraźnie. Na pewno nie ująłeś im ani odrobiny piękna trochę gorszą ostrością niż byś sobie życzył. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 Twoje fotki nie są takie marne . Przeciwnie według mnie są piękne . Możecie powiedzieć mi w jakim trybier robicie takie zdjęcia z czarnym tłem ponieważ chciał bym się troche nauczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 Jak poprzednicy, roślinki piękne. I nie bądź taki skromny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 Twoje fotki nie są takie marne . Przeciwnie według mnie są piękne . Możecie powiedzieć mi w jakim trybier robicie takie zdjęcia z czarnym tłem ponieważ chciał bym się troche nauczyć Najprostszym sposobem jest użycie czarnego brystolu i dobrze rozproszonego światła. Innym bardziej skomplikowanym, jest ustawienie najmniejszej przysłony co najmniej f 8.0 i punktowe oświetlenie rośliny, następnie regulujemy tak czasem ekspozycji żeby uzyskać właściwy efekt. Niestety jest to tylko możliwe w aparatach tak zwanych "dużo obiektowych" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi