ArturMaly Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Oto fotki dzbanków które odratowałem z wielkiego centrum handlowego, którego inicjały to LM, w którym kupiłem je jako czerniejące pędy z resztkami listków, a teraz prawie po roku wyglądają tak: Jeden... Drugi z mniejszymi i jeszcze nie wybarwionymi dzbankami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Gratulacje dobrego czynu aby takich więcej przydały by sie fotki jak wyglądały wcześniej ( dla porównania ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 19 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2007 Niestety nie posiadam, ale liści nawet nie było, a co dopiero o dzbankach pisać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 ja też odratowałem dzbanka ale fotki mam już po 3 misiącach jak go kupiłem oraz wtedy gdy miał pierwsze dzbanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi