Chicken Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Organizuje spotkanie miłośników rośłin owadozernych z okolic małopolski . Spotkanie odbędzie się prawdopodobnie 5 lipca na stadninie koni pasja dokładny opis miejsca na pw Można się wymienić nasionami czy roślinami, na 100 % będzie heimdall i psuja oraz ten kto przyjdzie (tak powiedział heimdall ) dostanie jakąś roślinke owadożerną której nie ma na liście za darmo Dokładna godzina nie jest jeszcze znana , a date potwierdze na 100 % ok 1-3 lipca Wszystkich chętnych zapraszam Lista osób które będą *Chicken *Heimdall *Marcin959 *Pysie Może będą: *Gryzon *Shapi Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin959 Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Ja będę na 100 % Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Dokładnie! Zapraszam Każdy dostanie roślinkę Już nie mogę się doczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Heimdall, czemu nie robisz takiego czegoś u nas na Śląsku (roślinka za free) ;p Czyżby w przyszłości województwo Opolskie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Pysie beda na 100% !!! Super pomysl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 mejbi... może będe spróbuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 19 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2007 no to już konkretna liczba osób dokładne miejsce i godzina będą znane później narazie przypuszczalnie jak wcześniej napisałem jest stadnia koni pasja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 możliwe, że też będe, ale to zależy...mimo wszysto postaram się przyjechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Heimdall, czemu nie robisz takiego czegoś u nas na Śląsku (roślinka za free) ;p Czyżby w przyszłości województwo Opolskie ? Ponieważ tam jadę na 2 tygodnie na wakacje, a skoro tam będę, to i się spotkam z tamtejszymi hodowcami no to już konkretna liczba osób dokładne miejsce i godzina będą znane później narazie przypuszczalnie jak wcześniej napisałem jest stadnia koni pasja Jakoś się jeszcze dogadamy Mamy czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 czy chodzi o tą stadninę ??? Stadnina Koni "Rancho Pasja" Adres: Brzesko, Ul. Szczepanowska Tel.: 0 607 574 900 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2007 tak chodzi o tą stadnine Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 to potwierdzmamy obecność .... jak ktoś chce się zabrać z Krakowa autem to zapraszam razem będzie taniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 jak sie zbierze minimum 10 osob to chetnie rowniez wpadniemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 jesli byloby mozna wykupic gdzie sniedalego nocleg w jakims hotelu rtc. i ja bym wpadl z mila checia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2007 wiecie co najwyżej trzeba by było się troche zebrać to byśmy sobie może teren wynajeli i jakieś ognicho zrobili co wy na to ?? bo tak to wynajęcie troche chyba kosztuje jednak nie pamiętam ile ale myśle że jakieś 50 zł . Zawsze można zmienić też miejsce . Myślałem o centrum rekreacji w borku tylko jak mówie trzeba było by zarezerwować miejsce żeby ktoś potem nie miał ale . Aha i w borku jest chyba nocleg Wszystko trzeba się dopytać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi