Skocz do zawartości

Spotkanie Miłośników Roślin Owadozernych Z Małopolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

jesli byloby mozna wykupic gdzie sniedalego nocleg w jakims hotelu etc. i ja bym wpadl z mila checia.

Grzesiu, ja mam dom niedaleko Brzeska, więc na jedną noc możesz się u mnie zatrzymać :) Będzie miło ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak: proponuję to zrobić 6 albo 7 lipca :) może ognisko czy coś :) organizator i tak musi o coś zadbać :P

Do spraw technicznych: aktualnie na noc po zlocie jedzie do mnie Grzesiu, ew. mogę jeszcze jedną osobę zaprosić na noc, jeżli ma daleko :) Może ktoś z Kielc przyjedzie z Pi Dzejem? :)

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję 6 albo 7 lipca! żeby dużo osób sie zjechało (np. mam wtedy dom wolny obok Brzeska... np. anutek ma wolne...)

Pisać jakieś konkrety wkońcu :P

I teraz uwaga :P Kto chce dostać gratisa, niech napisze do mnie PW do jutra do godziny 15:00 !!! W PW ma być co by chciał, kilka propozycji a wybiorę jedną, ktorą będę miał :P:)

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedzę, ze znow musze sam robić wszystko... -_- A więc:

7 lipca (sobota), godzina 15:00 w Brzesku, następnie pojedzimy do mnie do domu (wieś nazywa się Gnojnik) ok. ~10 km.

Tam zrobimy grilla i co kto chce :P a potem sie rozjedzimy :) Max. mogą u mnie przenocować 3 osoby! (No chyba, że ktoś sobie namiot weźmie) Obecnie tylko Grzesiu wyraził taką chęć :)

Mnie już na kompie nie będzie do 10 lipca :) 2-3 dni przed zlotem dajcie znać!

Odnośnik do odpowiedzi

OK 7 lipca o 15.00 nam pasuje .... mamy nie daleko a w razie czego w bagażniku zawsze jest namiot (jak by ten grill skończyłsię piwkiem :)

to może zrobimy listę i każdy kto napisze nastepny post skopiuje w/w listę i dopisze siebie ???

Ponawiam temat jak ktoś będzie chciał się zabarać z Krakowa to mamy 3 miejsca.

1) Heimdall i Psuja

2) PYSIE - sztuk 2

3) ......

4) .....

PS

Heimdall to może nareszcie dostaniemy te roślinki od Ciebie :D o których była mowa :P

Odnośnik do odpowiedzi

ok.to:

1) Heimdall i Psuja

2) PYSIE - sztuk 2

3) anutek-sztuk 2 (ja i mój mąż)

4) .....

Kurcze... a ja akurat mam wakacje i mnie nie bedzie do 12 lipca w kraju. Żałuję.

Michał

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.