GrzegorzP.J Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 to sie popytaj- jesli bedzie mozliwosc wynajmu miejsca na nocleg- bede. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 o nocleg w borku ja mogę się dowiedzieć... miałem tam być dzisiaj ale mi się nie chciało - cóż spytam koleżanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 jesli byloby mozna wykupic gdzie sniedalego nocleg w jakims hotelu etc. i ja bym wpadl z mila checia. Grzesiu, ja mam dom niedaleko Brzeska, więc na jedną noc możesz się u mnie zatrzymać Będzie miło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 ok !!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 :( Chcialbym isc z wami, lecz nie moge. :( Ech... w karzdym razie pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Więc tak: proponuję to zrobić 6 albo 7 lipca może ognisko czy coś organizator i tak musi o coś zadbać Do spraw technicznych: aktualnie na noc po zlocie jedzie do mnie Grzesiu, ew. mogę jeszcze jedną osobę zaprosić na noc, jeżli ma daleko Może ktoś z Kielc przyjedzie z Pi Dzejem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 chyba też pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganoo Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 ja czekam na odpowiedz od chicken'a ale raczej też będę ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Proponuję 6 albo 7 lipca! żeby dużo osób sie zjechało (np. mam wtedy dom wolny obok Brzeska... np. anutek ma wolne...) Pisać jakieś konkrety wkońcu I teraz uwaga Kto chce dostać gratisa, niech napisze do mnie PW do jutra do godziny 15:00 !!! W PW ma być co by chciał, kilka propozycji a wybiorę jedną, ktorą będę miał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Ja wolałabym 7 lipiec bo to sobota.Natomiast 6 w piątek nie wiem czy dostałabym wolne;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Wiedzę, ze znow musze sam robić wszystko... A więc: 7 lipca (sobota), godzina 15:00 w Brzesku, następnie pojedzimy do mnie do domu (wieś nazywa się Gnojnik) ok. ~10 km. Tam zrobimy grilla i co kto chce a potem sie rozjedzimy Max. mogą u mnie przenocować 3 osoby! (No chyba, że ktoś sobie namiot weźmie) Obecnie tylko Grzesiu wyraził taką chęć Mnie już na kompie nie będzie do 10 lipca 2-3 dni przed zlotem dajcie znać! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 OK 7 lipca o 15.00 nam pasuje .... mamy nie daleko a w razie czego w bagażniku zawsze jest namiot (jak by ten grill skończyłsię piwkiem to może zrobimy listę i każdy kto napisze nastepny post skopiuje w/w listę i dopisze siebie ??? Ponawiam temat jak ktoś będzie chciał się zabarać z Krakowa to mamy 3 miejsca. 1) Heimdall i Psuja 2) PYSIE - sztuk 2 3) ...... 4) ..... PS Heimdall to może nareszcie dostaniemy te roślinki od Ciebie o których była mowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Pysie, a przez jakie miasta będziecie jechać z Krakowa do Brzeska ?? Edit// dodałem jeszcze do waszej listy Psuje Bo ona też będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 ok.to: 1) Heimdall i Psuja 2) PYSIE - sztuk 2 3) anutek-sztuk 2 (ja i mój mąż) 4) ..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 ok.to: 1) Heimdall i Psuja 2) PYSIE - sztuk 2 3) anutek-sztuk 2 (ja i mój mąż) 4) ..... Kurcze... a ja akurat mam wakacje i mnie nie bedzie do 12 lipca w kraju. Żałuję. Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi