Poll Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Bardzo proszę o wpisanie się wszystkich osób, które będą na tą liste. Z tego co naliczyłem na razie, to jest 9 osób. Ale liczyłem osoby, które będą na pewno. Niestety u Heimdall'a nie ma już miejsca. Jeśli ktoś chce się tam zatrzymać na noc, musi sobie przynieść namiot Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 ja raczej bede-2 osoby, ja i moja siostra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 No to uzupełnię listę: 1) Heimdall i Psuja 2) Anutek x2 3) PYSIE x2 4) Marcin959 5) Chicken 6) Gryzon x2 7) GrzegorzP.J Poll 9) MarX155 Czyli na razie jest 13 osób. Z tego co Łukasz mówił, wystarczy 10 aby nepenti się pojawiło. Czyli mamy nadzieję na przyjazd nepenti Proszę o zgłaszanie się kolejnych osób Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 No tak .... było obiecane To skoro już jest 12 os to może Nepenti jednak się pojawi .... i fajnie by było jak by była jakaś promocja na takie spotkanie i coś by można fajnego zakupić :D:D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Ja tez prawdopodobnie sie zjawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 proponuje się złożyć po pare zł od osoby na jakieś kiełbaski itp. jak każdy woli . Bo z tego co wiem ma być grill / ognisko więc pasowało by coś kupic chyba że każdy sobie przywiezie w swoim zakresie jakiś prowiant Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 (edytowane) Kur..czaki 19,53 wyniósł by mnie dojazd w jedną strone Dodatkowo nie wiem gdzie mam namiot Moze ktoś ma i by użyczył to bym wpadł? P.S. Jeszcze z rodzicami skonsultować sie musze Edytowane 3 Lipca 2007 przez Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 wiec proponuje niech każdy sobie weźmie prowiant w własnym zakresie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psuja Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 (edytowane) Kiełbkaski, coś do picia i chleb bedziemy mieli Chyba, że ktoś spożywa chleb itp w nadmiernych ilościach to powienien sie zaopatrzyć ps. Wc dostępne bez poboru opłat Edytowane 4 Lipca 2007 przez psuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 I jak tam,Nepenti się zjawi na naszą imprezkę czy nie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 4 Lipca 2007 Autor Share Napisano 4 Lipca 2007 pisałem do łukasz ale nic więcej z szczegułów mi nie wiadomo , Łukasz zapytał się o termin odpisałem mu ale do dziś jeszcze mi nie odpisał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 odpowie pewnie dopiero w czwartek z tego co ja z Nim rozmawiałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Siemka 15:00 - 15:30 zbieramy się pod Inter Marche w Brzesku Następnie jedziemy na grill / ognisko do mojego wujka, który udostępnił nam plac Jest tam bar, więc dodatkowe piwo, napoje, zapiekanki czy cokolwiek będzie Mój telefon dla spoźnialskich lub tych co nie potrafią dojechać 696907946 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Niestety Nepenti nie będzie na spotkaniu :/ Łukasz dał mi znac że nie jest w stanie się wyrobić Szkoda PYSIE postarają się dojechac jak sie uda zrobić z autem w sobotę tuning instalcja gazowej .... nie wiem ile to zajmie czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 5 Lipca 2007 Autor Share Napisano 5 Lipca 2007 Siemka 15:00 - 15:30 zbieramy się pod Inter Marche w Brzesku Następnie jedziemy na grill / ognisko do mojego wujka, który udostępnił nam plac Jest tam bar, więc dodatkowe piwo, napoje, zapiekanki czy cokolwiek będzie Mój telefon dla spoźnialskich lub tych co nie potrafią dojechać 696907946 prosimy by każdy z uczstników był samochodem kto bedzie pociągiem lub autobusem to heimdall ma 2 miejsca w samochodzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi