Poll Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Bardzo proszę o potwierdzenie przybycia na I Małopolskie Spotkanie Miłośników Roślin Owadożernych. Proszę o PW te osoby : Anutek x2 PYSIE x2 Marcin959 Chicken Gryzon x2 GrzegorzP.J MarX155 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Wizyta PYSIÓW pozostaje zawieszona ..... pojazd w naprawie w sobote rano będzie robiony .... jak spec się wyrobi to będziemy jak nie to niestety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 powodem tego że nie dostałaś roślinki było to ze powinnaś sobie wcześniej zarezerwować ponieważ heimdall pisał że trzeba było sobie zarezerwować ale się nie martw może załatwie z maciusiem to ci wyśle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 No brawo! Dziękuję bardzo za taką imprezę! :angry: Człowiek się stara... kupuje za własne pieniądze mase kiełbasy, robi sałatki, załatwia za darmo miejsce, nawet do spania itp... itd... a tu co? Pare dni przed zlotem tyyyyyyyle osób było chętnych, a jak przyszło co do czego, przyjechali tylko Ci, którym naprawdę zależało i nie umieli wypyślić sobie wymówki dla mnie... albo nawet wogóle nie potrafili się odezwać na PW przez dwa tygodnie! :angry: Ci którzy byli chyba nie żałują... Anutek z mężem, Chicken, Gryzon i ja z siostrą. Była to impreza (mało powiedziane) kameralna. A byłem, z tego co pisaliście, przygotowany na naprawdę dużą imprezę... Nigdy więcej! Czuję się oszukany i nie mam zamiaru wysłuchiwać kolejnych wymówek... Zawiedliście nie tylko mnie! Pozdrawiam, proszę bez OTu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 popieram maciusia :/ poll miał problemy pewne więc do niego nic nie mamy a reszta się deklarowała i nic . Wogóle nie mam pytań do tych ludzi . No ale trudno przynajmniej mieliśmy więcej roślinek dla siebie . Maciuś rozdawał naprawde fajne okazy i to za darmochę wiec ci co nie byli niech żałują Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Naprawde było super! każdy miał mieć po jednej roślince, ale co? nikt nie przyjechał to my po kilka dostaliśmy ja już dostałam!! jakaś rzadka rosiczka i muchołówka... i nasiona krzyżówki muchołówki SUPER!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 no ja tak jak pisałem .... i potem potwierdzałem sms-em .... skończyłem robić o 23 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 na a gdzie macie fotki ze zlotu ? Heim a mówiłeś ze u nas w wawie słabe spotkania sa a sam widzisz jak ludzie przychodzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 że tak mało ludzi było to nieprzeszkodziło na w świetnym towarzystwie . Njpierw było rozpalanie grila ale jakos się udało niestety nikt nie miał aparatu i nie będzie fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi