Skocz do zawartości

Spotkanie Miłośników Roślin Owadozernych Z Małopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o potwierdzenie przybycia na I Małopolskie Spotkanie Miłośników Roślin Owadożernych.

Proszę o PW te osoby :

Anutek x2

PYSIE x2

Marcin959

Chicken

Gryzon x2

GrzegorzP.J

MarX155

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Wizyta PYSIÓW pozostaje zawieszona ..... pojazd w naprawie w sobote rano będzie robiony .... jak spec się wyrobi to będziemy jak nie to niestety :(

Odnośnik do odpowiedzi

No brawo! Dziękuję bardzo za taką imprezę! :angry:

Człowiek się stara... kupuje za własne pieniądze mase kiełbasy, robi sałatki, załatwia za darmo miejsce, nawet do spania itp... itd... a tu co? <_< Pare dni przed zlotem tyyyyyyyle osób było chętnych, a jak przyszło co do czego, przyjechali tylko Ci, którym naprawdę zależało i nie umieli wypyślić sobie wymówki dla mnie... albo nawet wogóle nie potrafili się odezwać na PW przez dwa tygodnie! :angry:

Ci którzy byli chyba nie żałują... Anutek z mężem, Chicken, Gryzon i ja z siostrą. Była to impreza (mało powiedziane) kameralna. A byłem, z tego co pisaliście, przygotowany na naprawdę dużą imprezę... Nigdy więcej!

Czuję się oszukany i nie mam zamiaru wysłuchiwać kolejnych wymówek... Zawiedliście nie tylko mnie! <_<

Pozdrawiam, proszę bez OTu -_-

Odnośnik do odpowiedzi

popieram maciusia :/ poll miał problemy pewne więc do niego nic nie mamy a reszta się deklarowała i nic . Wogóle nie mam pytań do tych ludzi . No ale trudno przynajmniej mieliśmy więcej roślinek dla siebie . Maciuś rozdawał naprawde fajne okazy i to za darmochę wiec ci co nie byli niech żałują :P

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.