Prokto Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Hej, będę się starał umieszczać w miarę regularnie zdjęcia moich roślinek. Niestety jakoś tak wychodzi, że zawsze jak się zabiorę do zdjęć to w aparacie baterie siadają... więc nowe zdjęcia będą się pojawiać, ale powoli . Spatulata: nowe: ->niektóre trochę bardziej zielone są, zobaczymy jak podrosną Tokaiensis ->wypuszcza pęd kwiatowy Kwitnąca D. PulchellaxNitidula: (zdziwiło mnie, że zakwitła bo przyszła pocztą w opłakanym stanie) ->tu zbliżenie na kwiatek -> a tu na roślinkę Podrośnięte siewki Capensis: A tu Coccicoulis klon 1: nowa: ->roślinka z fotki wyżej to ta po prawej, niestety zdjęcie słabo mi wyszło i nie widać na nim pędu kwiatowego .. wrzucę nowe jak zrobię lepsze. Siewki D. burmani nowe: Na razie to tyle, niedługo pojawi się więcej roślinek edit: nowe zdjęcia jak obiecałem. nie podpisałem doniczek po wysianiu nasion i nie jestem pewien czy to napewno te gatunki, ale te wyżej raczej się zgadzają. mam jeszcze w jednej doniczce 3 roślinki dielsianę lub znowu spatulatę, wrzucę później Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Prokto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 Ładne... Widzę,że najbardziej lubisz rosiczki... Czekamy na dalsze fotki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 ajj ładne kwiatki pigmejki i ogólnie ładne roślinki Cytat Czekamy na dalsze fotki... podpisuje sie pod tym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prokto Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2007 Honey napisał: Ładne... Widzę,że najbardziej lubisz rosiczki... Czekamy na dalsze fotki... Tak, najbardziej lubię rosiczki. Na razie czekam aż siewki podrosną (mam zasiane jeszcze 3 nowe gatunki, ale jeszcze nic się nie pojawiło) potem poprzesadzam i skleję podstawkę na wymiar pod wszystkie roślinki, a potem pomyślę nad rozwojem hodowli , może więcej pigmejek? Mam jeszcze 2 muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piti87 Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 bardzo ladne rosiczki daj jeszcze zdjecia mucholowkek :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 Bardzo ładne rośliny, a przede wszystkim bardzo ładne i ostre zdjecia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi