Lukasz_Nepenti Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Kolejna z wystaw, na ktora zostalismy zaproszeni: http://nepenti.pl/forumpl/index.php?act=ca...&event_id=4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Oooo. Jeżeli nic się nie wydarzy będę tam na pewno. To rzut beretem ode mnie. Miło bedzie spotkać załogę Nepenti na żywo I pewnie coś wcześniej zamówię i tam odbiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola G. Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 hmm. .. w sumie tez często jestem w lublinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Jeśli dożyje to będe napewno ;] Musze pomyśleć nad zamówieniem ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losio Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Postaram się być. Bardzo możliwe, że złożę zamówienie i odbiorę w hali MTL... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 (edytowane) Kurcze chce coś zamówić na tą wystawę, ale nie mogę się zdecydować. Edytowane 16 Września 2007 przez BartoszW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysh Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 idę po Ciebie AKAI RYU!!! bede na bank Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpio_81 Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 pewnie coś wcześniej zamówię i tam odbiorę Popieram Na bank zrobię to samo B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 A Na jakiej dokładnie ulicy to będzie? jestem z okolic i nie znam zbyt dobrze Lublina... Prosił bym osoby z Lublina o dokładne dane tj. Ulica , numer , ewentualniej ak dojechać ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek1699 Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 (edytowane) Davvid skąd jesteś?? Edytowane 4 Października 2007 przez Bartek1699 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Davvid skąd jesteś?? Jestem z Bełżyc , jak jedziesz na kraśnik to w prawo z lublina Moje gg 9340968 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek1699 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Jestem z Bełżyc , jak jedziesz na kraśnik to w prawo z lublina Moje gg 9340968 wiem gdzie są bełżyce ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 (edytowane) szkoda ze w piątek jak by było w sobotę albo w niedzielo to bym może był nie spojzałem w kalendarz jak namuwie rodziców to bede Edytowane 14 Października 2007 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Data wydarzenia: 23 Listopad 2007 Kończy się pon, 26 lis 07 (Kilkudniowe wydarzenie) Kilka dni ta będzie trwało , ja przyjade albo w sobote albo w Niedziele , Jeśli wogole się odbędzie wystawa:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 Czy w związku z wyprowadzką do Czech wystawa w Lublinie odbędzie się tak jak planowano? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi