Gość toffi84 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, ponizej prezentuje filmik jak to rosiczka zjada dużą, smaczną muche :: film był kręcony pod "wpływem zaistniałej chwili" wiec sorki za złe oświetlenie itd nastepny jaki zrobie bedzie lepszy podoba sie?? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyf Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 (edytowane) ...fajny... przydałaby się jeszcze jakaś muzyczka z filmu grozy Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Lucyf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość toffi84 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 pomyslimy przy nastepnym filmie póki co robie casting na najładnieszą muche Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 no fajnie fajnie:) ale kilka dni temu by zakladany temat z filmami.... ale ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satariel Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 jak na moje oko to ty dales ta muche capensisowi bo jest przyklejona skrzydlami do liscia a nie w naturalny sposob ze nogami. smiesznie wyglada hehehe jak sie odpycha tymi nozkami i ten lisc sie lekko roztwiera hehehe ladny filmik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość toffi84 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Przykleiła sie sama.. ja jej tylko pomogłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 No ale nieźle walczyła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi