Miecio Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2007 około 20 lipca, P. Łukasz ma 1-2 tygodnie przed napisać dokładnie kiedy to będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 hmm troche daleko ... ale pomyslimy i nad tym w sumie trzeba by zobaczyć Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 jak coś będzie wiadomo to ja chętnie wpadnę mam 1h do nepenti (drugi koniec miasta) hyhy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 Spotkanie jest ustalone na 20 lipca, tylko mamy ustalić godzinę i niech każdy potwierdzi chęć przybycia bo to ważne ile będzie osób i najlepiej piszcie do mnie na PW żeby nie "nabijać" tu postów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Siemka 11 Lipca od około 10- do 15-18 bede w nepenti jeśli ktoś byłby zainteresowany spotkaniem i pogadaniem o owadożerach to nie ma problemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 troszke off top ale lepiej nie zakładać nowego tematu .. jak sie uda to wpadne .. ale nie obiecuje .... na spotkanie 20 lipca jestem obowiązkowo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Uu... a mnie nie ma na poczatku sierpnia i raczej inny termin by mi pasował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satariel Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 dla mnei wakacja sa od 10 sierpnia dopiero nei ma mtak lekko ja wy ze wakacje 2 miesiace trzeba pracowac i czekac na urlop :/ a chcialem urlop od 15 lipca ugh a mi nie dali :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 (edytowane) Więc tak napewno będą osoby: -Miecio (czyli ja ) -Dziki -jkwiatek -Mehi x2 -Waleń -Ogrodnik1992 Edytowane 13 Lipca 2007 przez Miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 (edytowane) hmm moze ja ale niewiem gdzie to jest mieszkam kolo bialegostoku i mam do Warszawy z 4 lub 5 godzinek wiec niewiem ?? wiec moze by ktos mugl powiedziec co i jak HMM ;] Edytowane 9 Lipca 2007 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 9 Lipca 2007 Autor Share Napisano 9 Lipca 2007 już wiadomo, że Yanek nie przyjdźe naspotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 No i są fotki z mini spotkania:P posty nr. 1 i 4 . Edytowałem moje wcześniejsze posty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 fajnie Fajnie A szczególnie fajne dzbaneczniki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi