Śmiechu Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Dionaea muscipula "Regular form" Drosera capensis 'alba' Pęd kwiatowy Drosery capensis 'broad leaf' Pinguicula x 'Weser' Fotki innych roślin, nazw nie znam Komentujcie Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Śmiechu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Bardzo ładne foty, jakiego aparatu uzywasz ? Czarne tło to malowana tektura ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmiechu Napisano 24 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2007 Bardzo ładne foty, jakiego aparatu uzywasz ? Czarne tło to malowana tektura ? Fotki robiłem lustrzanką Sony DSC-F828. Czarne tło to spodnie mojego taty , nic innego, nadającego się na czarne tło nie miałem . W najbliższym czasie planuję sobie kupić takie tło na allegro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Spoko fotki, szczególnie weser:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 Fotki ekstra jakosci. Na prawde, super! Bardzo ladne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 nie kupuj tla na allegro mozesz samemu zrobic, kup czarny matowy material o drobnej nici, ale naprawde czarny a nie szary wzmocnij go na jakiejs ramie i powinno byc dobrze, w sumie to jest chyba to samo fotki bardzo ładne czyj to kwiat ? capensisa alby ? moja ma biale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 czyj to kwiat ? capensisa alby ? moja ma biale "Pęd kwiatowy Drosery capensis 'broad leaf'". Wszystkie alby (jak sama nazwa wskazuje) mają białe kwiaty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi