Jockerus Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Witam, Chciałbym przedstawić wam wykonaną przeze mnie dokumentację świata przyrodniczego widzianego obiektywem aparatu. Mam nadzieję, że zdjęcia zachęcą was do aktywnej dyskusji i podzielenia się własną twórczością fotograficzną. Wszystkie fotografie zostały wykonane przeze mnie przez ostatni rok za pomocą różnych aparatów fotograficznych. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mogę umieścić charakterystykę obiektu przyrodniczego i parametrów aparatu. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. I kto teraz zgodzi się z definicją życia jako "autokatalitycznego procesu utleniania i redukcji cząsteczek węgla związków organicznych"? Pozdrawiam, Jockerus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 8 zdjęcie jest prześliczne. Pewnie było bardzo trudno było ująć to zdjęcie A reszta nie odbiega od normy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fraanioo Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Mi najbardziej podoba się 1, 7 i 9. Daj jesze kilka fotek. PZDR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Widzę, że lubisz bawić się w archeologa...ZAMYKAM. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi