mateusz.lol14 Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Co mam zrobić ja mi sie takie cośna liściach dwa dni temu zrobiło??[attachment 1757:DSC00285.JPG] bardzo proszę o szybką odp pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 ja miałem takie coś i uschły mi liście i odnowa ładne urosły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz.lol14 Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 ja miałem takie coś i uschły mi liście i odnowa ładne urosły jak dugo to trwało?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 dokładnie dzieje się u mnie coś takiego ..... kupiłem Hamiltoni od Nepenti jakieś 1,5 miesiąca temu i wszystko był ok aż tu kilka dni temu liście się pokurczyły i zaczęły usychać po mimo takich samych nie zamiennych warunków czy li co się dzieje ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 około 3 tygodni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 u mnie po kupieniu D. hamiltonii najpierw straciła kropelki. zupełnie stanęła ze wzrostem i zajęło jej jakieś dwa miesiące zanim wróciła do siebie. i teraz rośnie ładnie, oprócz tego że jedną zaatakowała tajemnicza choroba.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 to moje: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz.lol14 Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 to moje: ludzie co mam robić przeczekać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 MarcinS, miałem to samo co Ty po kupieniu, mateusz - czekacj i nic więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 my też czekamy i patrzymy co się dzieje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Sprawa jest bardzo prosta, poprstu roślinka sie aklimatyzuje do nowego otoczenia. Obumierają stare liście(lub kwiaty w przypadku innych roślin) i roślina po krótkim czasie wypuszcza nowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi