Krzysiek1991 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Siemka Od dnia 29 czerwca do 1 lipca w Poznańskiej palmiarni odbedzie się wystawa rośin owadożernych z możliwościa zakupu. Dzisiaj byłem. Organizowała to Łódzka palmiarnia. Pan przedstawiał tajniki hodowli roslin opowiadał o hodowli itp. Roslinki są bardzo interesujące lecz ceny są w niektórych przypadkach zawyżone. Jak sie zagada to zaraz jest rabacik. Ja dostałem kilka gratisów i jestem zadowolony. Polecam kazdemu odwiedzenie Poznańskiej Palmiarni. Mam podać gatunki i ceny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Mógłbys podac dla ciekawych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Był krótki materiał w dzisiejszym Teleexpressie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Podaj co mają ciekawego!! Możliwe, że się wybiorę Dużo mieli dzbaneczników?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 właśnie ja nie mogłem w TV nigdzie znaleźć Lecz dowiedziałem sie bardzo cennych informacji; Ze (muchołapki) trzyma sie w wilgotności powyżej 90%. Dionaea muscipula "Akay Riu - Red dragon" 40zł Dionaea muscipula "Heterophylla" 40zl (jak pan powiedział bardzo cenny gatunek ) Dionaea muscipula "Regular form" 25zł Dionaea muscipula "Red-green" 40zł Sarracenia catesbaei x alata 30zł Sarracenia flava var. flava 80zł duze Sarracenia purpurea ssp. venosa 30zł Sarracenia x 'Farnhamii' 30zł Sarracenia x 'Juthatip Soper' 40zł N. x 'Miranda' 180zł Nepenthes burbidgeae 60zł Nepenthes spectabilis 'Pangulubao' 60zł Nepenthes 'Rebecca Soper' 50zł sredni 20zł mały Nepenthes x 'Ventrata' duze 80zł małe 20zł hogena za 40-29 tłstosze 20zł Drosera aliciae 20-30 Drosera capensis 15-35 Drosera capensis 'alba' -II- Drosera glabripes 'Hermanus, Africa' 80zł Drosera madagascariensis po 20zł Drosera hamiltonii 30zł Drosera nidiformis nie chciałem pytac jak capensiy były po 35zł Drosera spatulata 20zł Drosera fulva 40zł 2 rośliny dorodne w donicy Drosera binata 25zł Utricularia alpina 20zł kupiłem taka XXL Utricularia calycifida mój gratis i to by było na tyle ja kupiłem hogene, alpine i fidifiormis \ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satariel Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 ale zdzierstwo ;/ szokkkkkkk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 ale szkoda ze to nie bliżej bo bym się wybrał u nas nie ma w okolicy nic ciekawego .... jak ogród UJ prawie nic nie ma .... to nawet nie mają co wystawiać a co dopiero sprzedawać :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 to nasze rosliny, te we wroclawiu na wystawie rowniez niezla prowizja w niektorych momentach, sam takiego przebicia nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Łukasz to może coś w Krakowie ....?? albo okolicy ??? Na jakiej zasadzie to się organizuje ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 30 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2007 Zapytałem sie; Czy kupuje Pan roślinki z Warszawy z firmy nepenti? Nie sam hoduje i sprzedaje. A muchołóweczki z Holenderskimi plakietkami były ja sądzę ,że kupiłem roślinki w dobrych cenach i jeszcze gratisy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 jakie gratisy znowu? oraz ja mialem sie wybrac ale mi sie poranki od piątku układaly pod hasłem "kac" i jakos sie zabrac nie moglme ;\. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi