Mateusz Rybak Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 mam pytanie jakie są metody rozmnażania wegetatywnego sarraceni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 a z liści by się dało?? bo się boje takiej hirurgi roslin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Z liści kiedyś ja próbowałem. Korzonki co prawda puściły, ale nowej roślinki się nie doczekałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 sarracenie daje sie rozmnazac tylko i wylacznie przy pomocy podzialu klacza, jesli chcesz probowac rozmnazac z lisci to musisz je obciac z kawalkiem klacza inaczej nie ma mozliwosci zeby cos z tego wyroslo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spamergt Napisano 3 Kwietnia 2006 Share Napisano 3 Kwietnia 2006 kłącz czyli czedo tak dokłądnie? może ktoś zrobić fote? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 3 Kwietnia 2006 Share Napisano 3 Kwietnia 2006 A wpisz sobię w google KŁĄCZĘ i przeczytaj. To chyba podstawowe pojęcie z którym spotkać się można hodując rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi