Kiler_89 Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Witam drodzy forumowicze Przedwczoraj u mojego kolegi wylęgł sie pierwszy kokon modliszki Creobroter elongata. Wylęgło się 69 młodych (bardzo dobry wynik). Prezentuje wam jedną z nich: A to już rodzice Modliszki te sa znane ze swojej żarłoczności oraz agresywności wobec ofiary Za chwile dożuce więcej zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Niestety foteczki są poruszone :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Hehe, moja akurat jedzą Ładne są i fajnie skaczą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Samica zjadła partena po kopulacji? Bardzo ładne maleństwa to jest mój ulubiony gatunek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 12 Lipca 2007 Autor Share Napisano 12 Lipca 2007 Nie nie zjadła a ten samczyk obskoczył jescze 2-3 samice i przebywa aktualnie u Rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 ALe oblatywacz :D Można sie załapać na kilka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi