Skocz do zawartości

Moja Wyprawa Do Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

dojazd jest łatwy chociaż sklep jest daleko od centrum. wsiadasz do metra, wysiadasz na stacji politechnika, stamtąd jedzie autobus 515, 520,525 i chyba 502. wysiadasz na przystanku Płowiecka i stamtąd niecałe 10 minut piechotą.

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli z centrum to przykładowo z Ronda de Gaul'a tramwajem o ile pamiętam 8 i 9 w zasadzie pod samo Nepenti sie jedzi i bez przesiadek.

Odnośnik do odpowiedzi

A z szefowa nawet sie zastanawialysmy czemu on woli ta wode, przeciez wszedzie sa dla nich miski z czysta woda. Szefowa stwierdzila ze to przez glony :D

Odnośnik do odpowiedzi

Tramwaje są zamknięte na moście do końca października .... A co do dojazdu to tramwaje 9 i 24 z centrum do samej pentli goclawek albo autobus także z centrum 521 też do goclawka :) z tamtąd dojście to 5 min ale jak chcesz dokladną instrukcję to napisz :)

pozdrawiam Kuba :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze na poczatku od tramwajow szlam do nepenti na okolo - czyli obok tego warsztatu pizzy hut itd. dopiero niedawno odkrylam ze na skroty sie chodzi przez plac zabaw :P

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep jest stanowczo za maly, caly czas szukamy nowego lokalu, a w przyszlym roku zacznie sie pewnie budowa nowych szklarni i domu. Na razie jeszcze nie wiem gdzie. Juz przenioslem cale laboratorium do czech, a drugie jest we wroclawiu, bo nie bylo na to miejsca tutaj. Szklarnia jest na prywatnym terenie, wynajeta, wiec tymczasowa, ale obiecuje, ze porobie troche zdjec. W tym roku jeszcze bedziemy przenosic troche roslin do czech do nowo budowanej szklarni dzieki wspolpracy z Bohemica Plants.

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep jest stanowczo za maly, caly czas szukamy nowego lokalu, a w przyszlym roku zacznie sie pewnie budowa nowych szklarni i domu. Na razie jeszcze nie wiem gdzie. Juz przenioslem cale laboratorium do czech, a drugie jest we wroclawiu, bo nie bylo na to miejsca tutaj. Szklarnia jest na prywatnym terenie, wynajeta, wiec tymczasowa, ale obiecuje, ze porobie troche zdjec. W tym roku jeszcze bedziemy przenosic troche roslin do czech do nowo budowanej szklarni dzieki wspolpracy z Bohemica Plants.

O ile mnie pamięć nie myli, to kiedy byliśmy z wizytą w Nepenti mówiłeś że przenosicie sklep do jakiejś piekarni czy cóś ;):D .Ale może się przesłyszałam.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.