olekdom Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Honey- na stronie nepenti masz mapkę jak dojechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 dojazd jest łatwy chociaż sklep jest daleko od centrum. wsiadasz do metra, wysiadasz na stacji politechnika, stamtąd jedzie autobus 515, 520,525 i chyba 502. wysiadasz na przystanku Płowiecka i stamtąd niecałe 10 minut piechotą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Jeśli z centrum to przykładowo z Ronda de Gaul'a tramwajem o ile pamiętam 8 i 9 w zasadzie pod samo Nepenti sie jedzi i bez przesiadek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 niestety tramwaje przez most poniatowskiego nie kursuja chyba do konca wakacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 miałem extra zdjęcie jak Pimpek podpija wode z podctawek roślin ale było rozmazane ale sie naśmialiśmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 A z szefowa nawet sie zastanawialysmy czemu on woli ta wode, przeciez wszedzie sa dla nich miski z czysta woda. Szefowa stwierdzila ze to przez glony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Tramwaje są zamknięte na moście do końca października .... A co do dojazdu to tramwaje 9 i 24 z centrum do samej pentli goclawek albo autobus także z centrum 521 też do goclawka z tamtąd dojście to 5 min ale jak chcesz dokladną instrukcję to napisz pozdrawiam Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Ja zawsze na poczatku od tramwajow szlam do nepenti na okolo - czyli obok tego warsztatu pizzy hut itd. dopiero niedawno odkrylam ze na skroty sie chodzi przez plac zabaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 ja przyjechalem na Warszawe wschonia. Potem do taxi taksówkarz nie wiedział gdzie jest Czechowicka na mapie szukałem. Spowrotem jak Mehi mówi przez plac zabaw i 521 do głównego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Sklep jest stanowczo za maly, caly czas szukamy nowego lokalu, a w przyszlym roku zacznie sie pewnie budowa nowych szklarni i domu. Na razie jeszcze nie wiem gdzie. Juz przenioslem cale laboratorium do czech, a drugie jest we wroclawiu, bo nie bylo na to miejsca tutaj. Szklarnia jest na prywatnym terenie, wynajeta, wiec tymczasowa, ale obiecuje, ze porobie troche zdjec. W tym roku jeszcze bedziemy przenosic troche roslin do czech do nowo budowanej szklarni dzieki wspolpracy z Bohemica Plants. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Sklep jest stanowczo za maly, caly czas szukamy nowego lokalu, a w przyszlym roku zacznie sie pewnie budowa nowych szklarni i domu. Na razie jeszcze nie wiem gdzie. Juz przenioslem cale laboratorium do czech, a drugie jest we wroclawiu, bo nie bylo na to miejsca tutaj. Szklarnia jest na prywatnym terenie, wynajeta, wiec tymczasowa, ale obiecuje, ze porobie troche zdjec. W tym roku jeszcze bedziemy przenosic troche roslin do czech do nowo budowanej szklarni dzieki wspolpracy z Bohemica Plants. O ile mnie pamięć nie myli, to kiedy byliśmy z wizytą w Nepenti mówiłeś że przenosicie sklep do jakiejś piekarni czy cóś .Ale może się przesłyszałam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 dla mnie bardzo łatwa trasa jes tna zachodni i z zachodniego autobusem 408 i wysiąść na przystanku "zajezdnia ostrobranska" obok salonu BMW i potem 1 km na piechotke i NPENTI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi