PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 (edytowane) Jak w temcie ..... czy ktoś z miłośników roślin owadożernych wybiera się może na tą wystawę połaczoną z taragami ?? Impreza odbędzię się w Leiden w Holandii w miejscu gdzie znajduje się najstarszy na świecie Ogród Botaniczny. Ciekawy jestem czy ktoś się wybiera albo by chciał bo można by zorganizować wyjazd ..... jakieś propozycje ??? Ktoś chętny ?? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez PYSIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Jakie byłyby orientacyjne koszty? I jak z transportem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 z tego co się orientowaliśmy to koszt campingu na 2 os za 2 noce to 22 Euro .... Myślę że aby zobaczyć jak najwięcej i coś kupić trzeba tam być już w piątek rano czyli 2-3 noclegów na polu campingowym (inne wersje noclegów koszmarnie drogie) co do transportu to tylko samochód ...ok 1300 Km w jedną stronę czyli mniej więcej koszt przejazdu w obie na osobę to jakieś 200 zł max 250 zł ale w to raczje nie wierzę choć trzeba tak planować my mamy samochód więc .... to zależy czy był by ktoś chętny i może ... żarcie raczej trzeba zabarać ze sobą bo w Holandii to raczej nie ceny Biedronkowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Zobacze jak bede stał z kasą po moim zlocie (7-10 sierpnia) i wtedy zdecyjduję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Mysle że 10 sierpień to już za późno na decyzję ..... trzeba zarezerwoać miejsce na campingu to raz a 2 jak bym się decydował na jazdę samochodem to nie za bardzo bym się chciał dowiedzieć na 3 dni przed wyjazdem że nie mam kompletu w aucie :/ Decyzja max do konca lipca a najlepiej do końca przyszłego tygodnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta_Nepenti Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 My oczywiscie jedziemy To juz bedzie moje 3 EEE. Najlepsze bylo w 2005 w Pradze Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 też bym sobie na takie coś pojechał, o kogo ja tu widze dawno P. Marty nie było tu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Ja moze bede mial szanse by tam pojechac, wszystko zalezy od tego kiedy wezwa ojca do siebie spowrotem do bazy w Holandii, to tylko kawalek od jego bazy, jak juz to bede mial problem z powrotem ;] ale narazie nie robie sobie wielkiej nadzieji.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Jeśli przejedziecie przez Poznan mozecie mnie wziac pod uwage Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Mhy propozycja ciekawa ... warta przemyslenia. Edit: odemnie było by jakoś 1150 km ... jakieś 12 godzina w jedną strone koszty paliwa by wyniosły 750 zł ... tak sobie patrze ze 15 jest jakies swieto ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Decyzja padła .... jedziemy Jedziemy z Krakowa przez Wrocław potem przez niemcy na Hanower i dalej do przez Amsterdam do Leiden. Jeżeli ktoś jest chętny to mamy 2 miejsca .... kto pierwszy ten lepszy:) Jeżlei nie będzie chętnych to zobaczymy ale decyzja musi być do końca przyszłego tygodnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Jednak nie dam rady A szkoda, może za rok Powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Ja miałem jecać, ale przelot kosztowałby mnie 800 zł plus nocleg minimum 160 za dobę. Zrezygnowałem. Teraz za późno, urlopu już rozdane, nie pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 a można taniej .... ale jak się chce wygody .... :):) samoloty hotele to tak jest a tu tylko camping samochód ...lipa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Robicie apetyt tym wyjazdem, ale dla mnie dojazd do grodu Kraka to około 200 zł potem dojazd do Leiden drugie tyle, następnie nocleg + zakupy + koszty dodatkowe = ... ? Szkoda, że w Polsce jeszcze takich imprez nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi