PYSIE Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 no cóż .... szkoda ... w Polsce poza Nepenti to pozostają tylko market aby nabyć owadożerców, a co do wystaw to możemy pooglądać wystawy np. w Gdańskiej palmiarni gdzie mogli się pochwalić roślinami z marketu :/ ehh tak czy inaczej nadal zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 a można taniej .... ale jak się chce wygody .... :):) samoloty hotele to tak jest a tu tylko camping samochód ...lipa Well. Dostałem błogosławieństwo w domu więc jest szansa, że pojadę... Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 To czekamy dziś na Ciebie i się dogadamy co do wyjazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Hallo Nadal jest jedno miejsce wolne na wyjazd Pysie + olgierd jak ktoś jest chętny to dawać znać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Niech to szlak... Do 16 jakby była ta wystawa to mógłbym być, gdyż w Belgii byłbym wówczas, a tak to nic już nie poradzę, bo po 16 sierpnia już w Polsce :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 22 Lipca 2007 Autor Share Napisano 22 Lipca 2007 No to nadal szukamy ... w sumie auto jest na 5 osób ale nie chcę aby było full na taki wyjazd a poza tym jeszcze graty tak że szukamy chętnego na wyjazd Jedziemy 15 VIII w nocy aby być na 17 VIII rano już na wystawie. 18 i 19 mamy czas na wycieczki do Amsterdamu, Roterdamu i oczywiści do ogrodu botanicznego w Leiden Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 Jednak pojawiło się światełko w tunelu - jest szansa, że się zjawię. Mam jednak pytanko - czy jesteście pewni, że cała impreza rozpoczyna się 17 - ego ? Bo na tej stornie tego nie piszą : http://www.carnivora.nl/eee2007_en.html Najlepiej proszę o jakąś stronkę, gdzie będę mógł zasięgnąć informacji Z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 z tego co się dowiadywaliśmy to impreza oficialnie zaczyna się 18 ale 17 podobno już są wystawcy i wtedy można coś kupić ..... a Ty bedziesz tma na miejscu czy jedziesz z Polski ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Jeżeli mi się uda tam być, to byłbym już na miejscu, a raczej jakieś 150 km stamtąd - sęk w tym, że nie wiem czy uda mi się przesunąć powrót do Polski A jakąś stronkę z informacjami mogę prosić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 http://www.carnivora.nl/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Dzięki Ale tam nic nie pisze o 17 - tym Skąd macie tą informacje jeśli można wiedzieć ? Sorry za taki ogrom pytań, wybaczcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 24 Lipca 2007 Autor Share Napisano 24 Lipca 2007 Pisaliśmy do nich maila to raz, a dwa to że Nepenti też tam jedzie informacja pewna na 100% Nadal szukamy jeszcze jednej osoby na wyjazd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 http://nepenti.pl/forumpl/calendar.html&am...&event_id=5 zagladajcie czasami do kalendarza 17 to dzien kiedy rozkladaja sie wystawcy, ale z nami mozna wejsc. Wrzucicie koszulki nepenti i nie bedzie problemu 18 jest jeszcze organizowana wycieczka lodzia + wspolny obiad z wystawcami i hodowcami. Cena to 35eur za osobe za obiad i wycieczke (bez napojow) JAk ktos jest chetny musze wiedziec do konca miesiaca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta_Nepenti Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Widze, ze glosna grupa z Wloch bedzie w tym roku jeszcze wieksza http://www.cpukforum.com/forum/viewtopic.php?t=19955 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 (edytowane) Wrzucicie koszulki nepenti i nie bedzie problemu 18 jest jeszcze organizowana wycieczka lodzia + wspolny obiad Nie wiem jak Pysie ale ja sie pisze na pływanie łodzia i obiad. Oraz na koszulkę XL Michał Edytowane 27 Lipca 2007 przez Olgierd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi