Skocz do zawartości

European Exhibition And Exchange 17-19 Sierpień Wyjazd

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż .... szkoda ... w Polsce poza Nepenti to pozostają tylko market :( aby nabyć owadożerców, a co do wystaw to możemy pooglądać wystawy np. w Gdańskiej palmiarni gdzie mogli się pochwalić roślinami z marketu :/ ehh

tak czy inaczej nadal zapraszamy :)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

a można taniej .... ale jak się chce wygody .... :):):):) samoloty hotele to tak jest :P

a tu tylko camping samochód ...lipa :P

Well. Dostałem błogosławieństwo w domu więc jest szansa, że pojadę...

Michał

Odnośnik do odpowiedzi

No to nadal szukamy ... w sumie auto jest na 5 osób ale nie chcę aby było full na taki wyjazd a poza tym jeszcze graty :P

tak że szukamy chętnego na wyjazd :)

Jedziemy 15 VIII w nocy aby być na 17 VIII rano już na wystawie. 18 i 19 mamy czas na wycieczki do Amsterdamu, Roterdamu i oczywiści do ogrodu botanicznego w Leiden

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak pojawiło się światełko w tunelu - jest szansa, że się zjawię. Mam jednak pytanko - czy jesteście pewni, że cała impreza rozpoczyna się 17 - ego ? Bo na tej stornie tego nie piszą :

http://www.carnivora.nl/eee2007_en.html

Najlepiej proszę o jakąś stronkę, gdzie będę mógł zasięgnąć informacji :)

Z góry dzięki :)

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co się dowiadywaliśmy to impreza oficialnie zaczyna się 18 ale 17 podobno już są wystawcy i wtedy można coś kupić ..... a Ty bedziesz tma na miejscu czy jedziesz z Polski ???

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mi się uda tam być, to byłbym już na miejscu, a raczej jakieś 150 km stamtąd - sęk w tym, że nie wiem czy uda mi się przesunąć powrót do Polski ;)

A jakąś stronkę z informacjami mogę prosić ? ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Pisaliśmy do nich maila to raz, a dwa to że Nepenti też tam jedzie :P informacja pewna na 100%

Nadal szukamy jeszcze jednej osoby na wyjazd

Odnośnik do odpowiedzi

http://nepenti.pl/forumpl/calendar.html&am...&event_id=5

zagladajcie czasami do kalendarza

17 to dzien kiedy rozkladaja sie wystawcy, ale z nami mozna wejsc. Wrzucicie koszulki nepenti i nie bedzie problemu :)

18 jest jeszcze organizowana wycieczka lodzia + wspolny obiad z wystawcami i hodowcami. Cena to 35eur za osobe za obiad i wycieczke (bez napojow) JAk ktos jest chetny musze wiedziec do konca miesiaca.

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucicie koszulki nepenti i nie bedzie problemu :)

18 jest jeszcze organizowana wycieczka lodzia + wspolny obiad

Nie wiem jak Pysie ale ja sie pisze na pływanie łodzia i obiad. Oraz na koszulkę XL :)

Michał

Edytowane przez Olgierd
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.