PYSIE Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 (edytowane) u nas trochę wyszła nędza z kasą i musimy tochę przyoszczędzić, aby coś zakupić więc chyba z pływania i obiadu nici :: ale najważniejsze że jedziemy ...... nadl 1 miejsce wolne może się ktoś zdecyduje ???? a co do koszulek to poproszę XXL co bym luźno wyglądał i S dla sierotki Pysi Edytowane 28 Lipca 2007 przez PYSIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 30 Lipca 2007 Autor Share Napisano 30 Lipca 2007 Ponawiam temat tak jak już pisałem 1 miejsce nadal wolne koszty to: ok 200 zł na paliwo / os noclegi to ok 15 euro za 3 noclegi reszta to jak kto uważa .... coś kupić coś pić i jeść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 4 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2007 i znowu tylko ja odpisuje ale .... może ktoś się skusi tak jak już pisałem paliwo na wyjazd to ok 200 zł na osobę, a ceny noclegów na campingu właśnie dziś dostaliśmy od Holendrów za 3 noce na osobę to 60 zł czyli podsumowując razem bez zakupów i z jedzieniem własnym wycieczka nie przekracza 300 zł i mam nadzieję że Nepenti załtawia wjazd na wystawę ponadto tak jak już pisałem wybieramy się do ogrodu w Leiden oraz do Amsterdamu, Roterdamu i jak czas pozwoli na wycieczkę do Bruxeli tyle w temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Pysie - jak bedziecie zwiedzac Amsterdam, mozecie wstapic do podobno pieknego i duzego ogrodu botanicznego, podobno rowniez z miesozerami Zwiedzalem w piatek najwieksza na swiecie Gielde Kwiatowa - w Aalsmeer, super wrazenie, niestety w sobote i w niedziele zamkniete dla zwiedzajacych, ale polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 No i niestety, tak jak myslalem nie bedzie mnie tam, co prawda tata jedzie dzis do holandii ale calkiem w przeciwnym kierunku... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2007 a my już w Polsce ogród Botaniczny w Leidzie .... po mimo małych rozmiarów zrobił wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Zamykam http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showtopic=6046& Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi