Alberciarz Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 (edytowane) Witajcie ! Chciałbym się dowiedzieć, czy na terenie państw takich jak : Belgia, Holandia i Niemcy (najchętniej dwa pierwsze) znacie jakieś polecane sklepy, hurtownie, lub osoby prywatne, posiadające naprawdę ciekawe gatunki mięsożerów, oczywiście na sprzedaż . Pomijając giełdy kwiatowe i zbliżającą się wystawę (kombinuję, żeby na niej być, ale boję się, że nic z tego nie wyjdzie :/) Pozdrawiam ! Edytowane 22 Lipca 2007 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Holandia - sklep extreme plants (www.extreme-plants.eu) Niemcy - Wistuba w Mannheim (www.wistuba.com lub www.heliamphora.de) Niemcy (jeszcze raz ) - www.plantarara.de Belgia - nie wiem Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkel Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 tylko ze ostatnie zamowienie od Wistuby (mialo miejsce bodaj w maju) CHYBA nie zostalo jeszcze doprowadzone do konca Jest o tym temat na forum. A w pozostalych sklepach albo rosliny sa bardzo duze i drogie albo nie ma nic ciekawego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Dzięki, ale już wróciłem z wakacji, więc nic z tego nie odwiedzę, lecz dzięki za info O Wistubie słyszałem, podobno nieźle kombinuje :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi