megi_l1 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Niedawno kupiłam rosiczke która miała juz kwiatostan. Dzis zauwazylam ze robi sie czarny (dokładnie na samym czubku). Nie zauważyłam żeby jeszcze kwitła. Co to oznacza, mogło je przypalic słonce bo generalnie roslinka jest w dobrym stanie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Kwitnąć mogła w sklepie, ale jeśli kwiatostan "dokładnie" jest na górze czarny to albo się przypaliła albo zaaklimatyzowanie ją osłabiło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Ale nie bedzie z nich nasion bo ja tak samo mam w jednym capensisie czarne prawie a kwaitki tez nie chca kwitnac a w 2 co stoi na tym samym miejscu ładnie kwitnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Dzieki za informacje Szkoda ze bedzie z nasion :: ale moze innym razem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi