M9o. Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 (edytowane) Wczoraj podczas miłej rozmowy z Yankiem dostałęm fotke jednego z niemieckich ogrodów. Fotka zwaliła mne z nóg. Yanek napisał juz do właściciela tego ogrodu o przesłanie kolejnych fotek. Jeśli tylko bedą w posiadaniu Yanka z pewnoscią umiesci je w tym dziale Myśle ze nie będzie miał nic przeciwko Zachęcam do komentowania. Moze ktoś pokusi sie i sam załozy taki ogród >>> http://mitglied.lycos.de/ulrichroewekamp/K...0Moorbeet06.jpg M-M2 Edytowane 31 Lipca 2007 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Suuuper!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 31 Lipca 2007 Autor Share Napisano 31 Lipca 2007 No nie wiem u mnie sie otwiera wszystko Ok jak widziesz po reakcji Honey tez M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Nie mam słów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Jezzzzuuuuu...... Ale boskie- ciekawe jak długo już hoduje....? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1990 Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 yyyyyy..... masakra tez chce takie :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 ej sorki bo o prawa autorskie was pogonie bo mi nikt nie mówił że ta fotka tu będzie KOZAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 a w ofercie specjalnej jest tyle super tanich kapturnic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sintawati Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 a w pobliżu na pewno nie ma ani jednego owada pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) I znowu sprawdza się moje powiedzenie z samochodami - są auta dobre, bardzo dobre i NIEMIECKIE!!!! Z roślinami sprawdza się to samo!!! DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!! Już dzisiaj chyba dam zarobić panu Wistubie Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Naprawde podziwiam ludzi z pasją, ale w tym przypadku to pełen respekt! Człowiek naprawde musiał sie napracowac przy czymś takim, a i zainwestowac pewnie tez solidnie...oby w Polsce ktoś na taki pomysł wpadł!Jeżlei tak sie stanie gwarantuje, że przyjade chocby na drugi koniec Polski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 ja juz mam w planach cos takiego zrobic w przyszlym roku, bo w torfowisku juz mi sie rosliny nie mieszcza tymbardziej ze mam fundusze na to. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ale wypas Johny - musze Cie zasmucic, pomijajac klimat, zanieczyszczenia srodowiska oraz uksztaltowanie terenu, planujac takie cos musimy wziasc po uwage czynnik ludzki, moze znalesc sie ktos kto zechce zniszczyc cos nad czym pracowales tak dlugo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ale bajer, a ja mam w ogrodzie tylko jedną kapturnicę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 ciekawy czy i w Polsce znajdzie sie taki przy domowy ogródek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi