Skocz do zawartości

Spotkanie W Warszawie 25 Sierpnia 2007 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze ten temat wcześniej żeby nie było " bla bla ja nie przeczytałem".

A mianowicie 25 sierpnia br. odbędzie sie spotkanie hodowców roślin owadożernych. Prawdopodobnie spotkanie odbędzie sie w sklepie Nepenti. Wszystkie szczegóły napisze po konsultacji i mniej więcej 2 tyg przed spotkaniem.

Zapraszam Wszystkich Serdecznie.

Prosze o wypowiadanie sie osób odpowiedzialnych. Żeby nie było sytuacji takich jak ostatnio na spotkaniu że nasz kolega Miecio sie starał a Wy nie przyszliście. Rozumiem ze są nieraz ważniejsze sprawy ale prosze choć kontakt telefoniczny jak ktoś nie bedzie mógł przyjechać.

Prosze też o nie pisanie w temacie postów typu "Mam daleko ale moze sie pojawie" jeżeli te osoby wiedza że nie przyjadą.

Podaje juz swój nr kom 668970314 żeby nie było że ktos nie ma skąd wziąść numeru

Jeszcze raz Zapraszam Wszystkich.

Lista osób które zadeklarowały przyjazd :

jkwiatek

Miecio

Dziki

ozii

Ogrodnik1992

Lista osób zastanawiających sie :

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tihcio nie pisz mi że masz dalego bo mnie to nie interesuje tym już coś w pierwszym poście jkwiatek pisał. Ja tego nie odwołałem tylko dostałem wiadomość iż Łukasz powiedział że jeśli będzie 5 osób to nieopłaca się robić, a nie dziwie się Łukaszowi bo pewnie będzie jak ostatnio że tylko 2 osoby by były i ja i tak już nie jade i dziki też. NIe było by problemu gdyby każdy kto przyjechać miał napisał o tym wcześniej. Jak checie to możecie się spotkać w nepenti ale ja z dziki ustaliliśmy że nie jedziemy.

Pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.