Mort Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Oto pierwszy ładny dzbanek u mojego Rajah'a Tworzący się kolejny dzbanek: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Jak zawsze w twoim przypadku ładny dzbanek Powiesz mi : - Jak długo już jest u ciebie roślina ? - Jakie warunki mu zapewniasz ? Jak będe miał dużo szczęścia to może w końcu od wistuby dostane tą odmiane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Śliczności Naprawdę ładnego dzbana sobie wyhodowałeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Jak zawsze u morta piekny dzbanuszek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Śliczny :wub: Rajah jest moim marzeniem jeżeli chodzi o dzbaneczniki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Zabawa a archelologa? ;] Troche archaniczny temacik btw. mi się też podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi