Nwankwo Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 (edytowane) Mała giełda, ale za to można było porozmawiać ze sprzedawcami . I nie trzeba było się przepychać . Sprzedawałem z Albertem i Heimdallem roślinki , ale oprócz tego kupiłem karmówkę i pare owadożerów Pozdrawiam Edytowane 8 Września 2007 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 (edytowane) Chociaż nie sprzedałem za dużo to było super fajnie, choć mało ludzi. Pogadałęm z Łukaszem, kupiłem roślinkę i trochę zarobiłem. Już się nie mogę doczekać następnej. Edytowane 9 Września 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik13 Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Witam Mam pytanie: kiedy będzie następna giełda w rybnickim ekonomiku? Z góry dziękuję Nastepna giełda powinna byc pod koniec kwietnia. (przynajmniej poprzednie edycje tak sie odbywały kwiecień - wrzesień) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Nastepna giełda powinna byc pod koniec kwietnia. (przynajmniej poprzednie edycje tak sie odbywały kwiecień - wrzesień) eee... bobik, nie pytam już o to, a tak wogóle to następna giełda będzie gdzieś w okolicach listopada, następnie lutego, a dopiero potem w kwietniu albo maju... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snok Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 Nastepna giełda bedzie prawdopodobnie 18 listopada. http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=205462 Czy na giełdzie będą jakieś rośliny owadożerne czy jest już za późno na kupowanie roślin? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 czy jest już za późno na kupowanie roślin za późno na zakupy nigdy nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 (edytowane) Co do roślin to raczej nie ma co liczyć na Nepenti (przenoszą się do Czech), jedynie można czekać na pojedyńczych hodowców. Może ja się wystawię, ale nic pewnego. Jeżeli jednak ktoś ma ochotę na zakup u mnie pojedyńczych sztuk to nie ma problemu, bo możemy się umówić na jakąś konkretną godzinę, bo giełdę odwiedzę na 99%. Oferta znajduje się na http://nepenti.pl/forumpl/Oferta-Nr-11-Nepenthes-t6292.html Edytowane 29 Października 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 (edytowane) Na 100 % będziemy z bogatą ofertą roślinną, jak zawsze dobrych cenach i wysokiej jakości Zapraszam już teraz Staramy się ciągle aktualizować ofertę na tym forum (w dziale sprzedam nr 2), także przy ew. zamówieniach będzie się można nią kierować Mam nadzieje, że do tego czasu uda nam się sprowadzić również trochę ciekawostek. Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam serdecznie ! Edytowane 29 Października 2007 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Października 2007 Share Napisano 29 Października 2007 Ja zapewnę też się pokaże Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 (edytowane) Więc tak: zdecydowałem się, będę na 99%, niektóre z roślin, które będą u mnie dostępne są w wyżej wymienionym linku (patrz: mój ostatni post w tym temacie). Prawdopodobnie wezmę rownież moje terraria że by zaprezentować hodowlę zainteresowanym . Zapraszam wszystkich do rezerwowania roślin. Wracam do tematu (taka mała archeologia, ale po co zakładać nowy? ) Czy ktoś wie kiedy następna giełda? Edytowane 11 Lutego 2008 przez Miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi