Heimdall Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam! 29 września 2007 odbędzie się kolejna giełda Więcej info tutaj Wpiwsywać się kto będzie Ja + psuja oczywisce 100% Jak ktoś nie wie jak dojechać czy coś, to pisać na gg do mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Oczywiście że ja będe xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Bede raczej na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja bym bardzo chciał. Mam nadzieje że nic mi nie wypadnie B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 z racji tego iż mam daleko nie obiecuje że przyjade ale jest to możliwe musze znaleść jakiś dobry pociąg ( w dobrej godz do katowic i spowrotem) i jakiś nocleg wykombinować ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja i Nwankwo będziemy jak zawsze na 101 % Być może potem napiszemy co można będzie u nas kupić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Będę na 99.99 % Nie będę na 0.01 % :glare: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Widzimy się na giełdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Też się pojawię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 my pewnie też będziemy bo mamy nie daleko nie całe 100 KM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 To sie okaże czy będę w stanie przyjechac. Ah te przesiadki. Do ktw wiem jak ale jak dalej to mnie ktoś poinformować musi. Maciek - chyba do ciebie sie trzeba zgłosić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Przyjade na 50 % Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ja też będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 z racji tego iż mam daleko nie obiecuje że przyjade ale jest to możliwe musze znaleść jakiś dobry pociąg ( w dobrej godz do katowic i spowrotem) i jakiś nocleg wykombinować ... nocleg? proponuje hotel Qubus, chyba dorównuje Warszawskim, bo doba w jednoosobowym apartamencie to koszt niecałe 1300 euro my pewnie też będziemy bo mamy nie daleko nie całe 100 KM No no Napisać mi na gg co to miałem Wam dać i sie zgłoście wcześniej To sie okaże czy będę w stanie przyjechac. Ah te przesiadki. Do ktw wiem jak ale jak dalej to mnie ktoś poinformować musi. Maciek - chyba do ciebie sie trzeba zgłosić Na noc to może u mnie by sie dało Zobaczymy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 nocleg? proponuje hotel Qubus, chyba dorównuje Warszawskim, bo doba w jednoosobowym apartamencie to koszt niecałe 1300 euro nie no ja na poważnie mówie ... P.S- Jest ktos z wawy zainteresowany wyjazdem ? można sie jakoś zgrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi