Nwankwo Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja też będę (jak już Albert wspomniał) . Oczywiście jako sprzedawca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 CYTAT(Kuba @ nie, 05 sie 2007 - 19:04) * To sie okaże czy będę w stanie przyjechac. Ah te przesiadki. Do ktw wiem jak ale jak dalej to mnie ktoś poinformować musi. Maciek - chyba do ciebie sie trzeba zgłosić tongue.gif Na noc to może u mnie by sie dało tongue.gif Zobaczymy... co ma jedno do drugiego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt321 Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 A ta giełda to bedzie tylko w sobote czy w niedziele tez?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Tylko w sobote Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt321 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 A w jakich godzinach?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2007 dla kupujących/zwiedzajacych 9:00 - 15:00 Dla sprzedawców 8:00 - 16:00 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale najlepiej być od 9 do 11 , bo o 15 już nic nie będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja będę na 50% w zależności, czy pojadę na WilanówCup. Szkoda, że dwie imprezy, na których chcę być nakładają się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 zdecydowanie rano i to jak najwcześniej bo potem to już nie ma nic ciekawego .... my jak przyjedziemy to przed 9 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Ale najlepiej być od 9 do 11 , bo o 15 już nic nie będzie Braciszku masz być Może znów jakiegoś tłustosza fajnego kupie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 będe napewno moze macie cos na wymiane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Gianta i red sawtooth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Ok, takie roślinki mogę wymienić/sprzedać na giełdzie : http://nepenti.pl/forumpl/Rne-Roliny-Misoerne-t6058.html + będę miał też młodziutkie Agamki brodate Nesprim > interesuje mnie twój red sawtooth . Odezwij się na PW jak dalej aktualne Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja mam na wymiano/sprzedaż wszystkie nadwyżki z listy roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Na giełdę w Świętochłowicach dojdzie nam jeszcze dużo ciekawych roślin do sprzedaży, także nie tylko to co teraz mamy, ale jeszcze cosik nowego będzie Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi