Kuba Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Sprzedam => patrz lista roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 (edytowane) Sprawa wygląda tak: olewam Wilanów - może za rok pojadę Jadę na 98% na giełdę. Chętnie kupię/ wymienię się na jakieś tłustosze, ja sam będę miał na wymianę/sprzedaż esseriane i cyclosecte, na specjalne zamówienie agnata x jaumavensis, ceny jak zawsze przyzwoite i do negocjacji, więc wbijajcie do mnie na gg lub pw Edytowane 5 Września 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 tez bede ///jak zwykle;p moja lista wymian /sprzedaży jest w podpisie cennik moge wyslac jesli ktos bedzie chcial Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Września 2007 Autor Share Napisano 5 Września 2007 Ja tym razem chyba znow za stolikiem Zobacze z kim pojade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Ja bym z checią przyjechał ale nie wiem gdzie to się znajduje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Września 2007 Autor Share Napisano 16 Września 2007 Dojedź do centrum Katowic to Cię odbierzemy (oczywiscie wcześniej się odezwij) Ew. busem linii 23 jak dobrze pamietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 (edytowane) Mam na wymianę h. heterodoxa x minor 3,5 wys./3 śr., puszcza dorosłe dzbanki, interesują mnie inne heliamfory, pisać na gg lub PW. Oferta ważna tylko na giełdę w Świętochłowicach. Heliamforka już poszła do nowego właściciela Edytowane 27 Września 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Ja sie pojawię. Mam troszkę roślin na zbyciu - oferta roslinek. Do zobaczenia Michał vel Olgierd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Witam jestem z okolic Krakowa a nie wiem za bardzo gdzie jest ta miejscowość, może ktoś ma po drodzę żeby mnie zabrać (oczywiście za przejazd zwracam)bo z dojazdem to u mnie kiepsko:( :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 bede na 10000% Bedziemy mieć z heimdalem stolik Bedziemy mieć modliszki i ciekawe roslinki/nasiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Czy znów robimy zbiórkę na dworcu czy każdy jedzie na własny interes? Bo razem chyba raźniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Września 2007 Autor Share Napisano 23 Września 2007 Możecie robić zbiórkę, niech ktoś się tym zajmie, jednak ja i Kiler jedziemy juz dużo wcześniej i to samochodem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Ja również przyjade, mam troche na wymiane jak cos to gg 8708660. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 powtarzam że pojawie sie moja oferta na giełde i nie tylko: Kliknij Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 No niezły pomysł z tą zbiórka, bo nie bardzo wiem jak tam dojechać.Do Katowic jakoś trafie a dalej będzie ciężko. Chciałbym kupić trochę roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi