Heimdall Napisano 23 Września 2007 Autor Share Napisano 23 Września 2007 Mała instrukcja dla nowych jak dojechać na giełdę z Katowic: 1. Udajemy się na przystanek Katowice Mickiewicza bardzo blisko Empiku w Katowicach (popytać, każdy zna) 2. Wsiadamy do busa linii 23, które jeżdzą nastepująco: KLIK! (bilet ulgowy chyba 1,40, a normalny chyba 2,80 - na dwa miasta!) 3. Wysiadamy po ok. 30-35 minutach jazdy wisiadamy na przystanku Zgoda ZUT Koniec, ten przystanek jest centralnie przed wejściem na giełdę Powrót? Przeczytaj instrukcje w odwrotną stronę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 A jak duża jest ta wystawa w Świętochłowicach, jeśli można wiedzieć ile będzie na niej wystawców? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Jeśli Ci chodzi o "wystawców" roślin owadożernych to będzie kilkoro + hodowcy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 A dokładny adres mógłby ktoś podać? bo ja wysiądę gdzie indziej to jak trafie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 dzięki, myśle że trafie z dworca mam niedaleko do ul. mickiewicza a później bus lini 23 jak kolega wyżej wspomniał. Wpadniemy z kolegami oczywiście w roli kupujących. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 barczykp (Piotrek) to my wpadnie my tam aby powiększyć hodowlę :) będzie super i może poznamy tych wszystkich którzy są gigantami w hodowli owadożernych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Ja dołączam do Marcina i Piotrka w sprawie wyjazdu, by powiększyć swoją kolekcję, i przy okazji, jak Marcin napisał, poznać ludzi z forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Tylko pamiętajcie, na giełdzie nie przyznaje się do was heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Tak na bank Piotruś.Wezmę i ci głowę do muchołówki wsadzę co wstydzisz się nas ???Qrdę ale jestem podekscytowany tym wyjazdem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Września 2007 Autor Share Napisano 24 Września 2007 Jakby ktoś miał problem to pisać na gg 4066735 albo dzwonić do mnie (numer na PW) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 zapisze Twój nr wrazie czego, jakbyśmy sie przez przypadek zgubili... Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Heimdall, mam pytanie. Od nas z Olkusza do Katowic kursują dwa minibusy i jeden zatrzymuje się na ul. Piotra Skargi, a drugi na al. Korfantego 2. Skąd jest bliżej do Mickiewicza, żeby później dojechać do Świętochłowic tym autobusem 23 ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 (edytowane) Nie umiesz wejść na www.pilot.pl ? tylko forum zaśmiecasz:P Piotra Skargi jest równloegła do Mickiewicza Edytowane 25 Września 2007 przez barczykp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 a ja nie wiem jak dojechac do swetochlowic a na taryfe mnie nie stac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi